Motocross-handskar Progrip

Motocross-handskar Progrip

Börjar på: 583,61 kr

442,33 kr

-24%
Upptäck Progrip crosshandskar för motorcyklar, ett måste för alla crosscountry-entusiaster. Oöverträffad kvalitet från Progrip.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 583,61 kr

442,33 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motocross-handskar Progrip

Motocrosshandskarna från Progrip är ett måste för alla motocrossentusiaster med självaktning. Varumärket Progrip är känt för sin oöverträffade kvalitet och expertis när det gäller motocrossutrustning, och dessa handskar är inget undantag.

Handskarna är särskilt utformade för motocross och ger maximalt skydd samtidigt som de är bekväma och praktiska att bära. Deras eleganta design och ljusa färger ger din outfit en touch av stil, samtidigt som du blir mer synlig på fältet.

Motocrosshandskarna Progrip är tillverkade av högkvalitativa material som står emot väder och vind. Det mjuka tygfodret med andningsförmåga håller händerna svala och torra även under de hetaste och mest intensiva dagarna. Dessutom har de gummiförstärkningar som skyddar knogarna vid fall eller stötar.

Handflatan är förstärkt och strukturerad, vilket ger ett bättre grepp om handtagen på din motorcykel för en säkrare och mer kontrollerad körning. Fingrarna är också förformade för perfekt passform och för att undvika veck och obehagligt gnuggande.

Utöver sin funktionalitet och hållbarhet är Progrip motocrosshandskar också mycket lätta att ta hand om. De kan handtvättas och torkar snabbt, så att du snabbt kan komma igång igen efter ett lerigt motocross-pass.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare kan du inte gå fel med motocrosshandskar Progrip. Deras kvalitet, komfort och stil gör dem till ett måste för alla motocrossentusiaster. Lägg till dessa handskar till din utrustning nu för den ultimata körupplevelsen!

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001103655
Färg blå marinblå/cyano/röd
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen