Motorcykelhandskar för alla årstider Progrip Mx

Motorcykelhandskar för alla årstider Progrip Mx

Börjar på: 475,75 kr

335,32 kr

-30%
Upptäck Progrip Mx handskar, speciellt utformade för Moto-Cross-entusiaster. Välkänt varumärke, garanterad maximal prestanda.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 475,75 kr

335,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motorcykelhandskar för alla årstider Progrip Mx

Progrip Mx motorcykelhandskar för alla väder är speciellt utformade för motorcyklister med en passion för motocross. Det välrenommerade varumärket Progrip har utformat dessa handskar med ett öga för detaljer för att ge en optimal körupplevelse, oavsett väderförhållanden.

Deras eleganta design och robusta konstruktion gör dem till det perfekta valet för de mest krävande motocrossförarna. Handskarna är tillverkade av högkvalitativa material och har exceptionell slitstyrka och hållbarhet, vilket gör dem till ett perfekt val för användning året runt.

Motorcykelhandskarna för hela säsongen Progrip Mx har unika egenskaper som gummiförstärkningar för extra ledskydd och förbättrat grepp. Dessutom erbjuder de stor rörlighet och utmärkt känslighet för optimal kontroll av styret.

Oavsett om du kör på leriga vägar, i hällregn eller i strålande solsken är dessa handskar utformade för att klara alla väderförhållanden. När årstiderna växlar kan handskarna anpassas efter dina behov tack vare den intelligenta konstruktionen och det andningsbara tyget som reglerar temperaturen effektivt.

Progripaccent är ett varumärke för motorsport och har fokuserat på prestanda och säkerhet med dessa handskar. Med perfekt passform och maximalt skydd gör allvädershandskar för motorcykel att du kan njuta av din passion i full säkerhet. Progrip Mx

Så vänta inte längre, köp dessa handskar av högsta kvalitet nu och lägg till dem i din utrustning för den ultimata Moto-Cross-upplevelsen. Du kan lita på att Progrip tillhandahåller pålitliga, högpresterande produkter för de mest krävande motorcykelförarna. Beställ dina Progrip Mx allvädershandskar idag och känn skillnaden på ditt nästa äventyr på banan.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001103370
Färg gul fluo
Färg Gul
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen