Om oss?

Välkommen till Daily Bikers, Din Trofasta Följeslagare på Vägen

Hej och välkommen till Daily Bikers, den perfekta destinationen för alla motorcykelentusiaster. Som medlem av Spacefoot-familjen, pionjären inom e-handel för sport, började vår resa med en delad kärlek till motorcyklar. Vi har utvecklats för att erbjuda en enastående upplevelse för alla motorcyklister, från stadsutforskare till långväga åkare.

Vår Historia: En Passion för Motorcyklar

Äventyret för Motard Bleu startade 2021, efter övertagandet av webbplatsen av branschentusiaster. Tidigare ägd av en motorcykel-polis, speglar vår passion för motorcyklar sig i vårt sortiment av högkvalitativa utrustning, från hjälmar till handskar, till en mängd väsentliga tillbehör. Idag är vi stolta över att kunna presentera en specialiserad katalog med ett starkt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet.

I Hjärtat av Vår Verksamhet: Våra Lager och Kontor

Våra lager, belägna i Montlouis-sur-Loire, är hjärtat i vår verksamhet. De rymmer en omfattande samling av över 500 000 produkter från mer än 5 000 välkända varumärken, redo att skickas över hela Europa. Våra kontor i Levallois-Perret rymmer ett team av motiverade experter, vars främsta mål är att berika och förbättra din online-shoppingupplevelse. Vi strävar efter att erbjuda dig ett varierat utbud av motorcykelutrustning för att optimera dina upplevelser på landsvägen, terrängen, banan eller i staden.

Våra Värderingar: Ambition och Laganda

På Daily Bikers är våra värderingar kärnan i vårt företag. Med ambition och laganda strävar vi efter att ge dig den bästa möjliga servicen. Vår framgång stärker vårt åtagande att ständigt innovera och utvidga gränserna för e-handel för att alltid erbjuda dig en oförglömlig shoppingupplevelse.

Vår Uppgift

Vår uppgift är enkel: att tillhandahålla perfekt utrustning för att förbättra din prestanda och säkerhet på vägen, samtidigt som vi hjälper dig att spara tid och resurser. Oavsett om du letar efter en toppmodern hjälm, en professionell racingdräkt eller nödvändiga tillbehör hittar du allt du behöver för att leva ut din passion för motorcyklar till fullo på Daily Bikers!

Vi ser fram emot att se dig på Daily Bikers!