Motocross-handskar Progrip Mx

Motocross-handskar Progrip Mx

Börjar på: 622,42 kr

497,91 kr

-20%
Högpresterande motocrosshandskar, designade av Progrip, för motocrossentusiaster. Lita på kvaliteten och bemästra den tuffaste terrängen.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 622,42 kr

497,91 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motocross-handskar Progrip Mx

Progrip Mx motocrosshandskar är det ultimata valet för motocrossentusiaster och erfarna proffs. Handskarna är designade av det välkända varumärket Progrip och erbjuder exceptionell kvalitet och prestanda för en oförglömlig körupplevelse.

Motocrosssporten kräver optimalt skydd för händerna, och Progrip Mx -handskarna gör dig inte besviken. De är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder enastående styrka och hållbarhet för intensiv användning. Yttre faktorer som sand, lera och stenar kan inte tränga igenom handskarnas tuffa ytterskikt, vilket ger ett effektivt skydd mot nötning och skador.

Progrip Mx handskar är utformade för att ge utmärkt grepp och optimal kontroll på handtagen. Tack vare silikontekniken i handflatan ger handskarna ett perfekt grepp även i våta eller leriga förhållanden. Handflatan i syntetiskt läder ger dessutom oöverträffad komfort och kontroll.

Säkerhet är också en prioritet med Progrip Mx motocrosshandskar. De har TPR-skydd på fingrar och knogar, vilket ger extra skydd mot stötar och slag. Kardborreknäppningen ger dessutom perfekt passform så att handskarna inte glider eller känns obekväma under körningen.

Handskarna på Progrip Mx är också utformade för maximal komfort. Tack vare sin ergonomiska konstruktion anpassar sig handskarna perfekt till handens form, så att du kan röra dig fritt samtidigt som de ger tillräckligt stöd och skydd.

Oavsett om du är en erfaren motocrossförare eller en passionerad nybörjare är Progrip Mx handskar det viktigaste tillbehöret för säker och stilfull körning. Så varsågod, välj kvalitet och prestanda med Progrip Mx motocrosshandskar.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001103495
Färg röd/svart/blå
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen