Däck för skoter Dunlop Tt93 Gp M/C 51L Tl [Storlek 120/70-12]

Däck för skoter Dunlop Tt93 Gp M/C 51L Tl [Storlek 120/70-12]

2 100,84 kr

1 680,68 kr

-20%
Optimera din prestanda med Dunlop TT93 GP-däck, speciellt utformade för sportskotrar. Kvalitet och tillförlitlighet från Dunlop.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Däck för skoter Dunlop Tt93 Gp M/C 51L Tl

Skoterdäcket Dunlop Tt93 Gp M/C 51L Tl är ett högkvalitativt val för krävande skoterförare. Däcket har utvecklats av det välkända varumärket Dunlop och är speciellt konstruerat för skotrar, vilket ger en optimal körupplevelse på både stads- och landsvägar.

nom "Tt93 Gp" hänvisar till Tourist Trophy-tävlingen, där Dunlop har vunnit många tävlingar. Detta visar däckets enastående prestanda och tillförlitlighet. Med en hastighetsklassning på 51L är det perfekt för höga hastigheter och säkerställer exakt hantering och stabilitet i höga hastigheter.

Däcket har Dunlop -teknik för överlägset grepp på våta och torra vägar, vilket ger ökad säkerhet för föraren. Dessutom garanterar den robusta konstruktionen och det optimerade slitbanemönstret lång hållbarhet, så att du kan köra många kilometer utan att behöva byta däck.

Scooterdäcket Dunlop Tt93 Gp M/C 51L Tl är perfekt för förare som vill ha exceptionell körprestanda och maximal säkerhet. Oavsett om du kör i staden eller på längre vägar kommer det här däcket att ge dig en njutbar och pålitlig körupplevelse.

Så om du letar efter ett högkvalitativt scooterdäck ska du välja Dunlop Tt93 Gp M/C 51L Tl. Med sitt pålitliga varumärke och beprövade prestanda kommer du inte att bli besviken. Förbättra din körupplevelse idag med detta premiumdäck för skoter.

Mer information

Varumärke Dunlop
Tillverkarens SKU 9005144
Färg svart
Färg Svart
Storlek 120/70-12 - Franska storlekar som standard
Storleksguide