3-i-1-jacka Furygan Ultra Spark Vented+

3-i-1-jacka Furygan Ultra Spark Vented+

Börjar på: 3 059,45 kr

2 753,51 kr

-10%
Upptäck jackan Furygan Ultra Spark Vented+, designad för krävande cyklister som vill ha mångsidighet och ultimat komfort.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 3 059,45 kr

2 753,51 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

3-i-1-jacka Furygan Ultra Spark Vented+

Furygan Ultra Spark Vented+ 3-i-1-jacka är det perfekta valet för motorcykelentusiaster som söker mångsidighet och prestanda. Jackan är designad av det kända märket Furygan och kombinerar funktionalitet, komfort och stil för att uppfylla de krav som ställs vid motorcykelkörning.

Tack vare den innovativa designen har jackan tre funktioner: den kan bäras som en lätt sommarjacka, en varm vinterjacka eller en kombination av de två för maximalt skydd. Så oavsett om du kör i varmt eller kallt väder anpassar sig den här jackan till alla förhållanden för att hålla dig bekväm och skyddad.

Furygan Ultra Spark Vented+ 3-i-1-jackan är speciellt utformad för motorcyklister, med praktiska detaljer som ventilationsöppningar för bättre luftcirkulation, förvaringsfickor och högkvalitativa dragkedjor. Den har också CE-godkända axel- och armbågsskydd för optimal säkerhet.

Förutom att jackan är praktisk har den en modern, sportig design som inte kommer att gå obemärkt förbi på vägen. Med den broderade logotypen Furygan och reflexdetaljerna är jackan både funktionell och snygg.

Furygan Ultra Spark Vented+ 3-i-1-jacka är tillverkad av högkvalitativa material och har en exceptionell hållbarhet för långvarig användning. Den är också lätt att underhålla och rengöra, så att du kan hålla den i toppskick även efter flera års intensiv användning.

Kort sagt, om du är en motorcykelentusiast som letar efter en mångsidig, bekväm och högpresterande jacka är Furygan Ultra Spark Vented+ 3-i-1-jackan något för dig. Vänta inte längre med att lägga till den till din utrustning och njut av en säker och elegant åktur.

Mer information

Varumärke Furygan
Tillverkarens SKU 6486-143
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1