Handskar för alla väder Furygan TD Air

Handskar för alla väder Furygan TD Air

Börjar på: 855,76 kr

770,19 kr

-10%
Furygan TD Air Handskar för motorcykelkörning, perfekta för alla årstider. Garanterad komfort och skydd, så köp dem nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 855,76 kr

770,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Handskar för alla väder Furygan TD Air

Furygan TD Air allvädershandskar är det perfekta valet för alla motorcykelentusiaster. Handskarna är designade av det kända varumärket Furygan och ger ultimat skydd och komfort under alla väderförhållanden.

Handskarna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och lätta, vilket ger stor rörelsefrihet samtidigt som du får ett utmärkt grepp om motorcykelns handtag. Dessutom har de en snygg och modern design som gör dem till den perfekta accessoaren för att komplettera din bikeroutfit.

Tack vare sin allvädersdesign är handskarna perfekta för långa motorcykelturer, oavsett om det är sommar eller vinter. Den inbyggda ventilationen håller händerna svala under varma sommardagar, medan fleecefodret håller dig varm under de kallare månaderna.

Skyddet har inte förbisetts med dessa handskar Furygan. De har skumförstärkningar på knogarna och en läderförstärkning i handflatan för extra skydd vid fall. Dessutom garanterar de förstärkta sömmarna långvarig hållbarhet.

Oavsett om du är en erfaren cyklist eller en nybörjare är Furygan TD Air allvädershandskar ett utmärkt val för säker och stilfull cykling. Så vänta inte längre, köp dessa handskar från Furygan och njut av din passion för motorcykelåkning med fullständig sinnesfrid.

Mer information

Varumärke Furygan
Tillverkarens SKU 4556-143
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1