Halsband med motorcykel Ixon Void

Halsband med motorcykel Ixon Void

277,61 kr

250,56 kr

-10%
Släpp loss din esprit fart med motorcykelchokern Ixon Void, valet för passionerade bikers från Ixon.

Från samma modell :

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Halsband med motorcykel Ixon Void

Ixon Void motorbike choker är den perfekta följeslagaren för motorcykelentusiaster. Denna choker är designad av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil och funktionalitet för den ultimata körupplevelsen.

Den är tillverkad i ett stretchmaterial som andas och anpassar sig perfekt till halsen för optimal komfort under hela körningen. Det lätta och behagliga tyget gör att du kan bära den året runt, oavsett om det är på sommaren för att skydda dig mot solen eller på vintern för att hålla dig varm.

Den innovativa, strömlinjeformade designen gör den till en trendig accessoar som kommer att förhöja din motorcykeloutfit. Med Ixon -logotypen broderad på framsidan kan du dessutom stolt visa din koppling till varumärket.

Men den här chokern har mer att erbjuda än sitt snygga utseende. Tack vare anti-UV-tekniken ger den ett optimalt skydd mot solens skadliga strålar. Dessutom transporterar det andningsbara tyget effektivt bort svett så att du håller dig torr och sval under dina motorcykelturer.

Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller en nybörjare är Ixon Void motorbike choker ett viktigt tillbehör för din komfort och säkerhet på vägen. Så tveka inte, lägg till den i din motorcykelutrustning nu!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 403101012-3001
Färg BLÅ
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1