Vinterhandskar för motorcykel för kvinnor Ixon Pro Fryo

Vinterhandskar för motorcykel för kvinnor Ixon Pro Fryo

Börjar på: 979,29 kr

826,39 kr

-16%
Få 10% rabatt på denna produkt med koden IXON10!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,29 kr

826,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vinterhandskar för motorcykel för kvinnor Ixon Pro Fryo

PRO FRYO LADY är en gant som utmärker sig genom sin eleganta stil. Den unika look framhävs av de vackra linjerna i bimaterial på baksidan av gant och även av den stickade manschetten, som är både bekväm och praktisk för att blockera kylan genom att glida in under jackans ärm. PRO FRYO LADY är en varm, vattentät gant som är utformad för att vara flexibel och mycket bekväm att bära: den kommer att vara din allierade på dina dagliga resor under den kalla årstiden!

EN NY DIMENSION AV KOMFORT

Handryggen är tillverkad av Softshell och mocka, och handflatan är tillverkad av läder: dessa konstruktionsval gör PRO FRYO LADY ultra bekväm. Prova bara så kommer du att bli övertygad. Med denna extremt smidiga vinterhjälm gant får du en ny dimension av ridglädje under den kalla årstiden!

EN BARRIÄR MOT KYLAN

När det gäller att skydda dig mot låga temperaturer på dina vinterturer i stan har PRO FRYO LADY några tunga argument till sin fördel. Den har högkvalitativ isolering i vadd (bak) och Thinsulate® (handflata). Du kan också räkna med fleece- och mikrofleecefodret för en härlig värmekänsla.

GANT COMPATIBLE MED SMARTPHONE-SKÄRMAR

Eftersom stadsresor ofta är synonymt med flera stopp, är det en detalj som gör hela skillnaden: pekfingrarna på PRO FRYO LADY är kompatibla med pekskärmar, så att du kan använda din smartphone vid ett stopp utan att behöva ta av dig handskarna.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 300212022-4001
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen