Vinterhandskar för motorcykel för kvinnor Ixon Pro Midgard

Vinterhandskar för motorcykel för kvinnor Ixon Pro Midgard

Börjar på: 1 040,51 kr

887,59 kr

-15%
Få 10% rabatt på denna produkt med koden IXON10!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 040,51 kr

887,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vinterhandskar för motorcykel för kvinnor Ixon Pro Midgard

Motorcykelhandskarna PRO MIDGARD L gör att du kan stå emot kylan på dina vinterturer, även om din budget är begränsad: denna vattentäta gant med lång mudd erbjuder utmärkt prestanda för sin prisklass. Den utmärker sig också genom sin höga komfortnivå och sina omsorgsfulla detaljer. Det finns inga ursäkter, de vackraste resmålen väntar bara på dig!
ETT VAL FÖR KALLT VÄDER
Många av funktionerna på PRO MIDGARD L vittnar om kvaliteten på designen av en gant som verkligen skapats för motorcykelåkning. För att hålla kyla och regn ute har motorcykelhandskarna PRO MIDGARD L en mudd med dubbel åtdragning och tanka. Dessutom har åtdragningsfliken på manschetten en flik för enklare hantering när handskarna är på. Det finns också en flexsektion på baksidan av gant, för extra komfort när du kör i flera timmar i sträck. Slutligen har gant en smart design med en reflekterande IXON -logotyp och reflekterande linjer för din säkerhet
KOMBINATIONEN AV KOMFORT OCH SKYDD
PRO MIDGARD L är otroligt bekväm att bära med en hel softshell-baksida och läderhandflata: prova den bara så blir du övertygad. Den har ett knogskal och en slider som skyddar dig om du skulle ramla. Och eftersom den är vattentät kommer gant inte att påverkas av regn. Kort sagt, PRO MIDGARD L erbjuder både komfort och skydd för din körglädje!
TRAVELLING
Tack vare sin 133 g/m² vaddisolering och högkvalitativa fleece- och micro-fleecefoder skyddar PRO MIDGARD L dig mot kyla. Även med en begränsad budget kan du få ut det mesta av dina vinterresor!

  • CE-certifierad, nivå 1 KP, överensstämmer med EN 13594:2015
  • Skydd och förstärkningar: Digital läderförstärkning i handflatan - Slider
  • Manschett: Lång
  • Åtdragning: Dubbel åtdragning handled/manschett med tanka
  • Praktiska aspekter: Index compatible med pekskärmar - Justerbar tunga för enklare användning med handskar

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 300112034-1001
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen