Vinterhandskar för motorcykel för kvinnor Ixon Pro Ragnar

Vinterhandskar för motorcykel för kvinnor Ixon Pro Ragnar

Börjar på: 1 469,00 kr

1 234,55 kr

-16%
Få 10% rabatt på denna produkt med koden IXON10!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,00 kr

1 234,55 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vinterhandskar för motorcykel för kvinnor Ixon Pro Ragnar

Över alla gränser! PRO RAGNAR är premiummodellen gant ultra i vårt Adventure-sortiment. Den kommer att följa dig hela vintern på de mest avlägsna stigarna: oavsett vilka förhållanden du möter på dina resor är det aldrig kylan som kommer att stoppa dig, bara din destination. Med en yttre konstruktion som kombinerar ett antal noggrant utvalda material är denna vattentäta gant med lång manschett en tydlig demonstration av dess byggkvalitet. För att ge en effektiv barriär mot låga temperaturer har PRO RAGNAR, utöver sitt extra tjocka fleece- och mikrofleecefodring, PrimaLoft® Gold Cross Core™, en referensisolering.

ETT REFERENSVAL FÖR ISOLERING

PrimaLoft® är en ledande aktör inom syntetiska isoleringsfibrer. För att ge dig den bästa värmeupplevelsen använder vi PrimaLoft®-material i ett urval av våra produkter. Isoleringen i gant PRO RAGNAR är gjord av PrimaLoft® Gold Cross Core™: detta toppklassmaterial i PrimaLoft®-utbudet utnyttjar de unika termiska egenskaperna hos kiseldioxidaerogel och utgör en effektiv och mycket lätt ultra isolator.

DETALJERNA GÖR SKILLNADEN

Många detaljer på PRO RAGNAR vittnar om designkvaliteten hos en gant som verkligen skapats för motorcykelkörning under alla förhållanden. För att hålla kyla och regn ute har PRO RAGNAR inget mindre än ett trippelt åtdragningssystem: en åtdragningsflik på handleden, en åtdragningsflik på manschetten med en stretchdel och tanka-elastik i manschettens ände. gant är också utrustad med en torkare på vänster pekfinger för att torka av hjälmvisiret vid regn, och en anti-vridförstärkning mellan ringfingret och lillfingret.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 300111069-1117
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen