Motorcykeljacka för kvinnor Icon Hooligan CE

Motorcykeljacka för kvinnor Icon Hooligan CE

Börjar på: 1 982,58 kr

1 776,05 kr

-10%
Tämj vägarna med stil och säkerhet tack vare motorcykeljackan för damer Icon Hooligan CE, designad av det välkända märket: Icon.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 982,58 kr

1 776,05 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motorcykeljacka för kvinnor Icon Hooligan CE

Motorcykeljackan för damer Icon Hooligan CE är en riktig juvel av teknik och stil för alla motorcykelentusiaster. Med det välkända varumärket Icon är jackan speciellt utformad för kvinnor som vill kombinera säkerhet och elegans när de är ute på motorcykeln.

Motorcykeljackan Icon Hooligan CE har alla funktioner du behöver för maximalt skydd när du utövar din favoritsport. Den är utrustad med CE-godkända axel-, armbågs- och ryggskydd för att garantera maximal säkerhet vid en eventuell olycka.

Förutom att jackan är säker är den också mycket bekväm. Den är tillverkad av högkvalitativa material och formar sig perfekt efter en kvinnas kropp, vilket ger dig total rörelsefrihet på dina motorcykelresor. Tack vare de många ventilationsöppningarna håller den dig sval även under långa turer i solen.

Men den här jackan är inte bara praktisk, den är också väldigt snygg. Den moderna, feminina designen gör den till en riktig modeaccessoar för alla kvinnliga motorcyklister. Med sin omsorgsfulla finish och läderdetaljer ger den din outfit en touch av elegans.

Oavsett om du är en erfaren förare eller en passionerad nybörjare är Icon Hooligan CE motorcykeljacka för kvinnor ett viktigt val för att kombinera säkerhet, komfort och stil på dina två hjul. Så unna dig den här kvalitetsjackan och lev ut din passion för motorcykling till fullo.

Mer information

Varumärke Icon
Tillverkarens SKU 282214
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Läder
Sortiment Hooligan

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)