Motorcykeljeans för kvinnor Ixon Dany

Motorcykeljeans för kvinnor Ixon Dany

Börjar på: 2 294,23 kr

1 904,68 kr

-17%
Ta dig ut på vägarna med stil med Ixon Dany jeans motorcykel för damer, utformad för perfekt terrängkörning.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 294,23 kr

1 904,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motorcykeljeans för kvinnor Ixon Dany

Ixon Dany women's motorbike jeans är speciellt utformade för kvinnliga motorcykelentusiaster Trail. De har en feminin och elegant skärning och ger samtidigt ett optimalt skydd för säker körning. Dessa jeans tillverkas av det välkända varumärket Ixon och är en perfekt blandning av stil och funktionalitet.

Det högkvalitativa denimtyget är nötningsbeständigt och ger god ventilation för optimal komfort under motorcykelturerna. Aramidfiberförstärkningar vid höfter och knän ger extra skydd vid fall. Dessutom har dessa jeans motorcyklar avtagbara CE-godkända knäskydd för optimalt skydd.

Designen på dessa jeans motorcyklar kommer inte att gå obemärkt förbi, med sin noggranna finish och slimmade passform. De har också praktiska fickor där du kan förvara dina personliga tillhörigheter i full säkerhet. De är bekväma och praktiska och passar perfekt för långa motorcykelturer.

Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller en nybörjare kommer dessa jeans motorcykel Ixon Dany för damer att uppfylla alla dina förväntningar. De finns i en rad olika storlekar för att passa alla kvinnliga kroppsformer. Så gå vidare och unna dig dessa högkvalitativa jeans motorcyklar för att kombinera stil och säkerhet under dina äventyr på vägen.

Unna dig jeans damcykel Ixon Dany och gör motorcykelkörning till en ännu mer spännande och säker upplevelse!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 204102013-3044
Färg ÄLDRE BLÅ
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1