Motorcykeljeans för kvinnor Ixon Billie

Motorcykeljeans för kvinnor Ixon Billie

Börjar på: 2 325,99 kr

1 931,04 kr

-17%
Upptäck den ultimata komforten och säkerheten med Ixon Billie, motorcykeljeansen i Cordura® Denim för damer, idealiska för terrängkörning.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 325,99 kr

1 931,04 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motorcykeljeans för kvinnor Ixon Billie

Tillverkad av Cordura® Denim-tyg med Stretch Max-stretch, utrustad med fanom® höft- och knäskydd, kombinerar BILLIE LONG motorcykeldenim enastående komfort och skydd på högsta nivå med brio. Denna denim för kvinnor kommer att förbättra din körupplevelse och få dig att glömma att du bär motorcykelbyxor: prova dem och du kommer att älska dem! För att underlätta användningen är knäskydden åtkomliga från utsidan. Jämfört med modellen BILLIE har BILLIE LONG längre ben (+ 5 cm). Denna denim har SLIM-snitt: låren är åtsittande, snittet är åtsittande från knäna till anklarna och anklarna är också åtsittande. SLIM-snittet passar alla kroppsformer.
EXCELLENT SKYDDSNIVÅ
Motorcykeldenim BILLIE LONG utmärker sig genom sin höga skyddsnivå samtidigt som den är mycket bekväm att bära: med en 1-lagers konstruktion för optimal komfort är denna denim certifierad i klass AA, den näst mest krävande klassen för motorcykelkläder.
STRETCH MAX EXTENSIBILITY FÖR MAXIMAL KOMFORT
BILLIE LONG är tillverkad av Cordura® Denim-tyg med Stretch Max extensibility: Stretch Max är IXON -etiketten som används för att identifiera produkter i vårt Denim-sortiment som erbjuder maximal komfort. Yttertyget i dessa plagg innehåller elastan i perfekta proportioner för att uppnå den perfekta balansen mellan styrka och komfort. Stretch Max är skillnaden IXON för att öka körglädjen för Denim-användare!
FANOM® TECHNOLOGY REVOLVERAR SKYDD FÖR DIN KOMFORT
För din körglädje är BILLIE LONG denim utrustad med fanom®-skydd på höfter och knän. Tack vare ett smart utformat injicerat structure som ger maximal komfort är fanom® -skydden ultra flexibla, ultra lätta, ultra tunna och ultra ventilerade!
- Skydd: CE-nivå 1 (Fanom) lätta, flexibla och ventilerade på höfter och knän
- Yttertyg: Stretch Max (ger motstånd, komfort, andningsförmåga och lätthet)
- Konstruktion: 1 lager
- Knäskydd åtkomliga från utsidan och justerbara i höjdled
- Fickor: 3 framfickor inklusive två handfickor och en kilficka, 2 bakfickor inklusive en telefonficka på höger skinka
- Skärning: Slim
- Midjehöjd: hög

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 204102007-4059
Färg TVÄTTAD GRÅ
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1