Korta motorcykeljeans Ixon Alex

Korta motorcykeljeans Ixon Alex

Börjar på: 2 203,56 kr

1 829,30 kr

-17%
Få 10% rabatt på denna produkt med koden IXON10!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 203,56 kr

1 829,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Korta motorcykeljeans Ixon Alex

ALEX SHORT denim är tillverkad i Stretch Max-tyg och utrustad med höft- och knäskydd från fanom® och kombinerar suverän komfort med skydd på högsta nivå på brio. Denna denim för män kommer att förbättra din körupplevelse och få dig att glömma att du bär motorcykelbyxor: prova det och du kommer att älska det!

UTMÄRKT SKYDDSNIVÅ

Denimen ALEX SHORT har en hög skyddsnivå som också är mycket bekväm att bära: med en 1-lagers konstruktion för optimal komfort är denna denim certifierad i klass AA, den näst mest krävande klassen för motorcykelkläder.

MAX STRETCH-TYG FÖR MAXIMAL KOMFORT

Stretch Max-tyget som används i ALEX SHORT denim har nyligen utvecklats av IXON och ger en perfekt balans mellan styrka, komfort, andningsförmåga och lätthet. Denna innovativa tekniska fiber från ultra kombinerar bomull, Cordura® och elastan i idealiska proportioner för att uppfylla alla behov vid motorcykelkörning.

FANOM®-TEKNIKEN REVOLUTIONERAR SKYDDET

ALEX SHORT denim är utrustad med CE Level 1 fanom®-skydd på höfter och knän, med knäskydden åtkomliga från utsidan och justerbara i höjd. // fanom®-tekniken revolutionerar skyddet tack vare en smart utformad injicerad structure som ger dig maximal komfort: fanom®-skydd är ultra flexibla, ultra lätta, ultra tunna och ultra ventilerade!

- Skydd: lätta, flexibla och ventilerade CE Level 1 (Fanom) höfter och knän
- Yttertyg: Stretch Max (ger motstånd, komfort, andningsförmåga och lätthet)
- Konstruktion: 1 lager
- Knäskydd åtkomliga från utsidan och justerbara i höjd
- Fickor: 3 framfickor inklusive två handfickor och en kilficka, 2 bakfickor inklusive en telefonficka på höger skinkben.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 204101014-3013
Färg stentvätt
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen