Motorcykelbyxor Ixon marco

Motorcykelbyxor Ixon marco

Börjar på: 2 203,56 kr

1 829,30 kr

-17%
Profitez de 10% de réduction sur ce produit avec le code IXON10 !

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 203,56 kr

1 829,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motorcykelbyxor Ixon marco
Vida om höfterna, smala om låren och åtsittande vid ankeln - avsmalnande jeans för män har en form som du garanterat kommer att gilla. På innovationssidan har dessa byxor innovativa egenskaper för oöverträffad effektivitet och endurance när du kör din motorcykel. Marco är tillverkad av Cordura® denim "1 layer" för komfort (tack vare stretch) och skydd.
ANVÄND DE PRODUKTER DU ÄLSKAR OCH SOM SKYDDAR DIG.
Säsong efter säsong koncentrerar sig vårt team av utvecklare på innovations och de textilier som gör våra jeans -produkter bättre, bekvämare och skyddar dig bättre.
Från premier till valet av ytbehandlingar är vårt mål att skapa en länk mellan dig och de produkter du köper. För att bära denim måste du älska det!
Det är därför Ixon denim är utformad för att älskas, bäras och skyddas under varje cykeltur.
BYGGD FÖR ATT KLARA TESTET
Skydd är en integrerad del av allt vi gör, och vi utvecklas ständigt. Vi har ett nära samarbete med de bästa tillverkarna runt om i världen för att ge dig det bästa skyddet vid varje given tidpunkt. Till exempel levereras Marco denim med knäskydd som kan justeras i höjdled och elastiskt stöd längst ner på benen. Alla dessa skydd gör att vi kan uppfylla kraven i nivå A-standarder (CE - EN17092).

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 204101012-3033
Färg medium blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)