Kostym för motorcykel Ixon Vortex 3

Kostym för motorcykel Ixon Vortex 3

Börjar på: 11 752,88 kr

9 627,54 kr

-18%
Ixon Vortex 3 motorcykeldräkt: det bästa av vår expertis för den ultimata körupplevelsen. Upptäck den nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 11 752,88 kr

9 627,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kostym för motorcykel Ixon Vortex 3

VORTEX 3 representerar det allra bästa av vår expertis inom dräktdesign: den här nya generationens dräkt har helt och hållet utvecklats tillsammans med våra MotoGP-team. Vår expertis inom tävling och hundratals timmars arbete med den här produkten har gjort det möjligt för oss att skapa en ultra-teknisk dräkt för användning på banan: in i minsta detalj är VORTEX 3 ett verktyg som är dedikerat till prestanda.
Från arvet av Vortex har den här nya modellen bara behållit nom och feedbacken! Den här legendariska dräkten har fått en helt ny utformning och design som gör den till ett undantag i racing -segmentet och ger dig komfort, säkerhet och dynamik vid styret på din tävlingsmaskin. Ixon kommer att göra dina tävlingsdagar till speciella stunder.
Dynamik, atletism och prestanda, intensiteten hos Vortex3 känns från det ögonblick du tittar på premier. Den kroppsnära passformen ger den en resolut sportig stil, medan stretchpanelerna nylon, lycra- och flexinsatserna och 3D-meshförstärkningarna ger oöverträffad komfort.
Vårt arbete i konkurrens förbättrar ständigt vår expertis. Utöver design är det vår plikt att ge dig maximal säkerhet genom var och en av våra produkter racing.
- CE-certifierad modell, klass AAA, i enlighet med standarden EN 17092-2:2020 - BETAC typ B nivå 1 axel-/armbågs-/knäskydd, används i MotoGP® - Ventilerade höftskydd YF C30 typ B nivå 2 - Fickor för fanom® bröstskydd (finns som tillval) - Lokaliserade mikroperforeringar för sömskydd - Skydd för främre armmontering och dragkedja för handleden - Skydd för främre armmontering och dragkedja för handleden.Arm- och handledsdragkedjeskydd i slitstarka polymermaterial - 3D-nätförstärkning med 600D motförstärkning på lår och rygg - Dubbelt lager läder på sätet - Läderförstärkning på utsidan/insidan av låren - Skummat svanskotsskydd - YKK nylon8-dragkedja med självlåsande dragkedja för huvudstängning - Halvsjälvlåsande dragkedjor på handleds- och vaddragkedjor - Fullt säkrade dubbla inåtvända sömmar för tous montering.
- Yttermaterial: Läder + Nylon 4-vägs stretch Lycra foder - Innermaterial: Fast soft mesh och avtagbar soft mesh väst - Justeringar: Vadkile med dragkedja- Fickor: 2 innerfickor på avtagbar väst- Tillbehör: Nya ODA:er av polymer med två densiteter på axlar och knän - Nya avtagbara och utbytbara ELBOW 2.0 armbågsreglage, hämtade från MotoGP® - RACE 2.0 avtagbara, utbytbara och positionsjusterbara knäskydd, som används i MotoGP® - Ny aerodynamisk puckel som används i MotoGP® - Dockningssystem för 0,5 liters vattenpåse - Antihalkpaneler på smalbenen för bättre grepp i stövlarna - Avtagbar väst i mesh - Ankelrem för att fästa benen i midjebanden
- Skärning : Passform- Sitter närmare kroppen- Nylon 4-vägs stretchpaneler på bål/ärmar + axlar / gren + ben för justerbarhet och enkel rörelse- Helfodrad i Lycra för en bekväm känsla- Sömlösa 4-vägs dubbelskiktsinsatser på manschetter / anklar / bakre krage för optimerad komfort i flexzoner vid löpning- Dragspelsflex på revben / skulderblad / nedre rygg / knän för flexibilitet och för att möjliggöra utlösning av airbag- Ny frontkonstruktion- Armar med dragkedja i bakre position för bättre passform- Avtagbar väst i mesh- Ankelremmar för benfäste i midjebälte - Avtagbar väst i mesh- Ankelremmar för benfäste i midjebältekomfortfoder i neopren vid kragen- 3D Mesh-förstärkning vid lår och rygg för optimerad luftcirkulation och ökat skydd i känsliga områden- Lokaliserade mikroperforeringar från knäna till axlarna för optimal ventilation- Luftflödesficka i 3D Mesh på SEKH-skydd för förbättrad luftcirkulation mellan kroppen och skyddet.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 102201026-1111
Färg SVART/ANTRACITE/ORANGE
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1