Motorcykeljacka för kvinnor Ixon Arma

Motorcykeljacka för kvinnor Ixon Arma

Börjar på: 1 469,00 kr

1 235,53 kr

-16%
Ta dig ut på vägarna med stil med denna motorcykeljacka för damer Ixon Arma - det perfekta valet för motorcykelentusiaster Trail.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,00 kr

1 235,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motorcykeljacka för kvinnor Ixon Arma

Ixon Arma motorcykeljacka för damer är det perfekta valet för kvinnliga motorcykelentusiaster Trail. Jackan är designad av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil, komfort och säkerhet på ett perfekt sätt.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot väder och vind, så att du kan njuta av din åktur i lugn och ro. Jackans skärning, som är speciellt utformad för kvinnor, framhäver din figur samtidigt som den ger dig total rörelsefrihet.

Men den här jackan är inte bara vacker, den är också mycket funktionell. Med sina många fickor kan du förvara dina personliga tillhörigheter i full säkerhet. Dessutom levereras den med CE-godkända axel- och armbågsskydd för maximal säkerhet vid ett eventuellt fall.

Varumärket Ixon är känt för sina kvalitetsprodukter och sin omsorg om detaljerna. Motorcykeljackan Ixon Arma för damer är inget undantag, med sin noggranna finish och moderna design. Du kommer att kunna köra med stil och elegans samtidigt som du är perfekt skyddad.

Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller nybörjare är den här jackan lämplig för alla situationer. Tack vare det löstagbara fodret kan du använda den under alla årstider. På vintern håller fodret dig varm, medan du på sommaren kan elle tas bort för bättre luftcirkulation.

Kompromissa inte med din säkerhet och komfort på vägen. Välj Ixon Arma motorcykeljacka för damer, ett säkert och snyggt val för alla dina motorcykeläventyr. Beställ den nu och gör dig redo för oförglömliga upplevelser på dina två hjul.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 100102077-1001
Färg SVART
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1