Motorcykeltröja för kvinnor Ixon Touchdown

Motorcykeltröja för kvinnor Ixon Touchdown

Börjar på: 2 081,14 kr

1 730,14 kr

-17%
Motorcykeltröja för damer Ixon Touchdown: motorcykelutrustning i look hoodie för att leva ut din passion med stil!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 081,14 kr

1 730,14 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motorcykeltröja för kvinnor Ixon Touchdown

Här är en unik produkt! tous Med TOUCHDOWN L kan du njuta av riktig motorcykelutrustning som har look av en huvtröja för vardagslivet. Tack vare sin konstruktion erbjuder den en imponerande komfortnivå. TOUCHDOWN L finns i ett brett utbud av färger och storlekar och är det perfekta valet om du letar efter den ultimata kombinationen av look och komfort när du är ute på stan. Det här plagget har FIT-snitt: beroende på din morfologi kan det vara bättre att välja en storlek större än din vanliga storlek. FIT-snittet är åtsittande, vilket innebär attelle följer cyklistens anatomi så att plagget kan röra sig med kroppen. Denna skärning passar bättre för smalare kroppar och erbjuder färre kompromisser än en REGULAR-skärning.
TOUCHDOWN L är tillverkad av bomulls- och polyesternät på utsidan och mjukt nät på insidan. Denna kombination av tekniska tyger ger optimalt skydd utan att öka vikten. Resultatet är en sweatshirt ultra som är bekväm och rolig att ha på sig när du pendlar i stan. Prova den bara för att se hur stor den är!
För att du ska kunna njuta av körningen är TOUCHDOWN L-jackan utrustad med fanom® axel- och armbågsskydd. Tack vare en smart designad injicerad structure som ger maximal komfort är fanom®-skydden ultra flexibla, ultra lätta, ultra tunna och ultra ventilerade!
Många av detaljerna i TOUCHDOWN L bidrar till att göra denna utrustning mer funktionell. Huvan har en öppning baktill för att hålla vinden ute när du cyklar, och ett reflekterande tryck för din säkerhet. Dessutom garanterar ribbningen på ärmarna optimal passform. Slutligen är de 2 ytterfickorna försedda med dragkedja, så att du enkelt kan bära med dig dina viktigaste saker.
- CE-certifierad, klass A, överensstämmer med EN 17092-4:2020 - Fanom® armbågs-/axelskydd typ A nivå 1 - Skyddsficka på ryggen (tillval)
- Yttertyg: Bomull / Polyester mesh - Innertyg: Mjuk mesh - Justeringar : Ärm: ribbad - Huva: elastisk dragsko - Fickor: 2 ytterfickor
- Skärning: Passform

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 100102068-6014
Färg GREGE
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1