Motorcykeljacka för kvinnor Ixon Ilana Evo

Motorcykeljacka för kvinnor Ixon Ilana Evo

Börjar på: 2 938,13 kr

2 345,21 kr

-20%
Få 10% rabatt på denna produkt med koden IXON10!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 938,13 kr

2 345,21 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motorcykeljacka för kvinnor Ixon Ilana Evo

ILANA EVO kommer att följa dig överallt! Tack vare sitt 3-i-1-system med två avtagbara foder och sin höga ventilationsförmåga kan denna textiljacka enkelt anpassas till alla dina körförhållanden.

Högpresterande 3-i-1-system och ventilation för total anpassning

ILANA EVO kan användas året runt. Den anpassar sig till alla årstider tack vare sina två avtagbara foder: det avtagbara vattentäta membranet med andningsförmåga skyddar dig mot regn, medan det avtagbara värmande fodret hjälper dig att bekämpa kylan. När temperaturen stiger kommer jackan inte att svika dig: när de två avtagbara fodren har tagits bort kommer du att kunna dra nytta av en hög kapacitet för luftcirkulation. Ventilationen underlättas på utsidan av flera Hard Mesh-paneler på bröstet, ärmarna, axlarna och ryggen, och på insidan av 3D Mesh-paneler (krage, mittklaff, manschetter, midjeband) på det fasta fodret.

Flera justeringsmöjligheter för optimal komfort

Förutom att anpassa sig till årstiderna anpassar sigILANA EVO också till din kroppsform tack vare sina många justeringsmöjligheter. Jackan har tryckknappar vid biceps, åtdragningsflikar och kilar vid handlederna samt åtdragningsremmar och kilar nedtill på jackan.

Så att du kan köra skyddat och samtidigt hålla ventilationen!

Jackan ILANA EVO är utrustad med IX-PROFLEX SEKA-1-skydd på axlar och armbågar, CE Level 1-skydd som utvecklats av IXON för att främja flexibilitet och ventilation. Fickorna för dessa skydd är tillverkade av 3D Mesh för att säkerställa maximal luftcirkulation.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 100102058-1135
Färg svart/antracit/silver
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen