Motorcykeljacka för kvinnor Ixon Striker

Motorcykeljacka för kvinnor Ixon Striker

Börjar på: 2 325,99 kr

1 935,32 kr

-17%
Få 10% rabatt på denna produkt med koden IXON10!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 325,99 kr

1 935,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motorcykeljacka för kvinnor Ixon Striker

STRIKER är symbolen för det som har gjortIXON till en succé: den har allt som krävs för förarens komfort och säkerhet. Den här jackan kommer att bli din favorit under mellansäsongen: den är lätt, vattentät och har ett avtagbart värmande foder för att anpassa sig till skiftande temperaturer. Du kommer att älska den sportinspirerade look med sina skarpa linjer, och du kommer att kunna hävda din stil tack vare det stora urvalet av tillgängliga färger! Detta plagg har en REGULÄR skärning: för alla kroppsformer, välj din vanliga storlek. REGULÄR skärning följer kroppens linjer och flyter runt den, så den är inte baggy men den kramar inte heller förarens anatomi, för att ge en välbalanserad känsla av komfort. Denna skärning anpassar sig till en mängd olika kroppsformer och erbjuder fler kompromisser än en FIT-skärning.


VÄLJ DIN FAVORITFÄRG!



Vilken är din favoritfärg? Vilken färg har din cykel? Med det breda urvalet av färger för denna roadsterjacka kan du välja den STRIKER som passar dig bäst!


UTMÄRKT VÄRDE FÖR PENGARNA


STRIKER är en mycket komplett jacka med bra prestanda för sin prisklass. Den är vattentät, andas och har ett avtagbart värmande foder. Modulära dragkedjeventiler finns också på vardera sidan av överkroppen för att skapa ett luftflöde när temperaturen stiger. Det finns också inner- och ytterfickor för alla dina nödvändigheter.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 100102054-1067
Färg svart/guld
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen