Nyckelring Ixon PC3 Brad 24

Nyckelring Ixon PC3 Brad 24
61,22 kr
Nyckelringen Ixon PC3 Brad 24: den perfekta accessoaren för motorcykelentusiaster, signerad Ixon för en extra touch av stil.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Nyckelring Ixon PC3 Brad 24

Nyckelringen Ixon PC3 Brad 24 är ett oumbärligt tillbehör för motorcykelentusiaster. Nyckelringen är designad av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil och funktionalitet.

Nyckelringen Ixon PC3 Brad 24 är tillverkad av högkvalitativ metall och är både robust och elegant. Dess eleganta, moderna design är inspirerad av motorcykelvärlden, vilket gör den till den perfekta accessoaren för fans av sporten.

Tack vare 3D-formen och den noggranna finishen kommer den här nyckelringen att ge dina nycklar en touch av originalitet. Den har också en robust klämma så att du enkelt kan fästa den på din nyckelknippa eller din ryggsäck.

Nyckelringen Ixon PC3 Brad 24 är en verklig hyllning till motorcykelracing och i synnerhet till den ikoniska amerikanska föraren Brad Baker. Dess rutiga flaggform påminner om racingbanor, medan siffran 24 representerar Brad Bakers tävlingsnummer.

Oavsett om du är ett motorcykelfan eller letar efter en originell present till någon du tycker om, är Ixon PC3 Brad 24 nyckelring den perfekta accessoaren. Den är också den perfekta följeslagaren för dina nycklar när du är ute och kör på motorcykeln eller i bilen.

Lägg till en touch av stil och passion i din vardag med Ixon PC3 Brad 24 nyckelring. Denna kvalitetsaccessoar kommer att följa med dig vart du än går och kommer säkert att bli en hit hos alla omkring dig.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 920325026-1001
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1