Nyckelring Ixon PC3 Aprilia 24

Nyckelring Ixon PC3 Aprilia 24
61,22 kr
Ixon PC3 Aprilia 24 nyckelring: ett oumbärligt tillbehör för motorcykelfantaster som söker kvalitet och stil.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Nyckelring Ixon PC3 Aprilia 24

Nyckelringen Ixon PC3 Aprilia 24 är ett oumbärligt tillbehör för tous fans av motorcyklar och varumärket Aprilia. Med sin moderna och eleganta design kommer den att ge en stilfull touch till dina nycklar samtidigt som den visar din passion för motorcyklar.

Denna nyckelring är tillverkad av det berömda varumärket Ixon, som specialiserar sig på utrustning för motorcyklister, och är av oklanderlig kvalitet. Den är tillverkad av solid metall för oslagbar hållbarhet och levereras med en stålring för att hålla alla dina nycklar.

Designen är inspirerad av den berömda motorcykeln Aprilia 24, med en logotyp präglad på nyckelringens framsida. Den är också utrustad med en karbinhake för enkel fastsättning på bältet, ryggsäcken eller motorcykeln.

Oavsett om du är en samlare av motorcykelprylar eller bara letar efter en snygg och praktisk nyckelring är Ixon PC3 Aprilia 24 nyckelring något för dig. Det är den perfekta presenten till tous motorcykel- och Aprilia-entusiaster.

Förutom att vara en modeaccessoar är denna nyckelring också ett sätt att visa ditt stöd för Aprilia-teamet under dina motorcykelutflykter eller till och med på daglig basis. Visa stolt upp dina färger och din kärlek till motorcykelsporten med denna nyckelring Ixon PC3 Aprilia 24.

Missa inte detta måste-ha-tillbehör för tous motorcykelentusiaster. Lägg till Ixon PC3 Aprilia 24 nyckelringen till din samling nu och gör ett stänk med dina mc-vänner!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 920325024-1001
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1