Innerrör Kenda 180/80-14 TR4 [Storlek 1,3 mm]

Innerrör Kenda 180/80-14 TR4 [Storlek 1,3 mm]
315,86 kr
Upptäck innerröret Kenda för din motorcykel, i 180/80-14 med TR4-ventil. Högsta kvalitet från Kenda.

Slut i lager

Beskrivning

Innerrör Kenda 180/80-14 TR4

Innerröret Kenda 180/80-14 TR4 är en högkvalitativ produkt som är utformad för motorcykelentusiaster. Tillverkad av det kända varumärket Kenda, är denna slang speciellt utformad för att erbjuda överlägsen prestanda och exceptionell hållbarhet.

Oavsett om du är en amatörförare eller en erfaren racerförare kommer innerröret Kenda att vara din bästa allierade på vägen. Denna slang är utformad för att passa ett brett utbud av motorcyklar, vilket gör den till ett perfekt val för förare med alla förmågor.

Tack vare den högkvalitativa gummikonstruktionen har denna slang överlägsen motståndskraft mot slitage och punktering. Du behöver inte oroa dig för grova vägar eller svår terräng, eftersom Kenda -slangen är konstruerad för att klara alla förhållanden.

Som motorcyklist är det viktigt att din cykel fungerar som den ska. Kenda -slangen är utformad för att ge exceptionellt grepp, vilket innebär bättre dragkraft och hantering på vägen. Du kan koncentrera dig på din körning med tillförsikt, eftersom du vet att din Kenda slang ger maximal stabilitet och säkerhet.

Dessutom är slangen enkel att montera, så att du kan ägna mindre tid åt att förbereda cykeln och mer tid åt att njuta av din passion. Med Kenda innerrör får du en produkt av högsta kvalitet som kommer att uppfylla dina förväntningar när det gäller prestanda och tillförlitlighet.

Låt inte en slang av dålig kvalitet förstöra din körglädje. Välj Kenda 180/80-14 TR4 för en felfri körupplevelse. Med Kenda kan du vara säker på att du kör med tillförsikt och i fullständig säkerhet. Beställ nu och se själv varför innerröret Kenda är det föredragna valet för motorcyklister runt om i världen.

Mer information

Varumärke Kenda
Tillverkarens SKU 9006866
Färg svart/silver
Färg Svart
Storlek 1,3 mm - Franska storlekar som standard