Däck för motorcykel Metzeler Cruisetec (F) B 21 M/C 68H Tl [Storlek 120/70]

Däck för motorcykel Metzeler Cruisetec (F) B 21 M/C 68H Tl [Storlek 120/70]

4 502,86 kr

3 861,96 kr

-14%
Förbättra väghållningen på din V-Twin motorcykel med Metzeler Cruisetec-däcket, utformat för exceptionell kurvtagning. Lita på Metzeler.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Däck för motorcykel Metzeler Cruisetec (F) B 21 M/C 68H Tl

Utmärkt väghållning och kurvtagning

CRUISETEC™ syftar till att förbättra V-Twin-hanteringen tack vare kombinationen av Sport-touring-avledda profiler och styva chassin. I ett segment som domineras av tunga maskiner fortsätter structure att kännetecknas av prestandainriktade tekniska lösningar.

Maximal respons, även i vått väglag

Den höga kiseldioxidhalten i bakdäcket med bi-compound ger uppvärmning rapide och utmärkt kemiskt grepp på våt asfalt, samtidigt som dess design ger förbättrat mekaniskt grepp.

De nya gummiblandningarna kombineras med innovativa element från structure, medan kombinationen av den senaste generationens polymerer och mjukgörare optimerar komforten på marken påempreinte.

Njut av bättre grepp i kurvor

De innovativa gummiblandningarna och deras fördelning på bakdäcket kombinerar prestanda och motstånd, vilket ger mer precision i kurvor för tunga maskiner med mycket vridmoment.

Perfektion och endurance

Bevarade köregenskaper durant under däckets hela livscykel

Kombinationen av en ren slitbanedesign, en konstant krökningsprofil och en bi-compound-lösning bak säkerställer jämnt slitage och en konstant markkontaktyta vid kurvtagning samtidigt som däckets profil bevaras - oavsett om du kör hårt solo eller tyst lastat på duo. CRUISETEC™ är utformat för att uppfylla de krav på lång livslängd som ställs på ett V-Twin-däck, men dess konsekventa prestanda ger oöverträffad körglädje under hela dess livslängd

Smidig och intuitiv körning

Oslagbar hantering

Elasticiteten hos gummit på bakdäckets axlar ökar förtroendet för däcket och den stabilitet som erbjuds vid maximal vinkel. Det ger CRUISETEC™ en neutral hantering och gör det möjligt att köra utan ansträngning, 100% njutning.

Den nya stommen har fler men tätare kordor för att ge större gummitjocklek och därmed förbättrade dämpningsegenskaper. Resultatet är en markkontaktyta som minimerar framdäckets flytande effekt när man kör ut ur kurvor eller på underlag med dåligt grepp.

Förbättrat förtroende och säkerhet

Bäst i vått väder

Den kiseldioxidhaltiga gummiblandningen, i kombination med en innovativ stomme och design, ger dig förtroende för dina däck, även på våta vägar.

CRUISETEC™ anpassar sig perfekt till alla elektroniska körhjälpssystem.

Dess gummiblandningar och structure är anpassade för att dämpa vibrationer, särskilt från äldre ABS-system.

Mer information

Varumärke Metzeler
Tillverkarens SKU 9006320
Färg svart
Färg Svart
Storlek 120/70 - Franska storlekar som standard