Däck för skoter Metzeler Roadtec 60L Tl [Storlek 130/70-11]

Däck för skoter Metzeler Roadtec 60L Tl [Storlek 130/70-11]

1 160,60 kr

928,49 kr

-20%
Tämj alla vägar och förhållanden med skoterdäcket Metzeler Roadtec, det perfekta valet för sportiga skoterentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Däck för skoter Metzeler Roadtec 60L Tl

ROADTEC™ Scooter utmärker sig genom sin extrema flexibilitet och mångsidighet i alla väder, temperaturer och vägförhållanden, i stadsmiljöer och mycket mer.

Grepp under alla förhållanden

En förbättrad slitbaneblandning med hög kiseldioxidhalt i kombination med ett optimalt spår- och sipingarrangemang som förbättrar det mekaniska och kemiska greppet i alla situationer.

Blandningen på axeln har en högre andel kiseldioxid för en bättre känsla vid kurvtagning, särskilt på vått väglag.

Mittmönstret är en blandning av kiseldioxid och kimrök för att förbättra höghastighetsstabiliteten, värmespridningen och balansen mellan nötningsbeständighet och grepp.

Mångsidighet under hela säsongen

Den höga kiseldioxidhalten ger maximal flexibilitet och mångsidighet vid användning i ett brett spektrum av temperaturer och vägförhållanden, i stadsområden och mycket mer.

ROADTEC™ Scooter är därför den perfekta lösningen för mobilitet under alla årstider, oavsett väder och temperatur, den fungerar utmärkt i alla situationer.

Överlägsen hantering och komfort

Alla strukturer i ROADTEC™ Scooter har adaptiv hantering och en låg vikt som förbättrar hanteringen och körkomforten. Tack vare de innovativa rundade profilerna ärempreinte -området kort och brett, vilket förutom att minska bränsleförbrukningen ökar jämnheten i slitaget och ger progressiva köregenskaper och en känsla av säkerhet vid kurvtagning.

Den ökade ytan fördelar fordonets vikt och accelerationskraften över ett större område, vilket minskar påfrestningarna på gummit och överhettning.

Säkerhet på våta underlag och underlag med lågt grepp

Mönstret på ROADTEC™ Scooter är baserat på det prisbelönta ROADTEC™ 01, som nu har lameller för optimal effektivitet på skotrar.

Denna slitbanedesign har utvecklats för att förbättra den mekaniska dragkraften, med en klart märkbar fördel vid acceleration och inbromsning.

Formen och layouten bidrar i hög grad till att maximera vattenavrinningen och det mekaniska greppet.

Markytan har många spår och mycket gummi i kontakt med vägen samtidigt, vilket förbättrar det mekaniska greppet, vattenavledningen och säkerhetskänslan; det ger också mer gummi i kontakt med marken, särskilt i mittvinkeln, vilket ger bättre grepp redan från början av kurvan.

Framdäcket har många tvärgående spår som fäster vid asfalten som enskilda element och ökar mängden vatten som dräneras, medan de korta lamellerna som löper i motsatt riktning förbättrar stabiliteten och kontrollen vid inbromsning. Spåren bidrar också till att öka greppet på ytor med lågt grepp och minska uppvärmningstiden.

Bakdäcket har breda, långa spår som löper i motsatta riktningar, vilket kombinerar olika effekter: vid acceleration förbättrar spåren väggreppet, särskilt på underlag med lågt väggrepp, och vid inbromsning förhindrar spåren rörelser i sidled och ökar stabiliteten.

Mer information

Varumärke Metzeler
Tillverkarens SKU 9006212
Färg svart
Färg Svart
Storlek 130/70-11 - Franska storlekar som standard