Däck för skoter Pirelli Diablo Rosso (F/R) 56J Tl [Storlek 100/90-10]

Däck för skoter Pirelli Diablo Rosso (F/R) 56J Tl [Storlek 100/90-10]
830,05 kr
Förbättra din körning med Pirelli Diablo Rosso scooterdäck, utformade för maximal prestanda och precision.

Endast 3 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 8 dagar

Beskrivning

Däck för skoter Pirelli Diablo Rosso (F/R) 56J Tl

Skoterdäcket Pirelli Diablo Rosso (F/R) 56J Tl är ett kvalitetsval för motorcyklister som letar efter ett högpresterande däck till sin skoter. Däcket tillverkas av det kända märket Pirelli och är särskilt utformat för skotrar och ger överlägset grepp och väghållning på vägen.

Diablo Rosso har Tl-teknik (Tubeless), som eliminerar behovet av en innerslang, minskar risken för punktering och ger bättre stabilitet vid höga hastigheter. Hastighetsklassningen 56J garanterar en säker körning i hastigheter upp till 100 km/h.

Tack vare den V-formade slitbanan och de djupa spåren har däcket utmärkt grepp på våta och torra vägar, vilket ger korta bromssträckor. Dessutom garanterar den högkvalitativa gummidesignen jämnt slitage, vilket förlänger däckets livslängd.

För sportskoterentusiaster erbjuder Pirelli Diablo Rosso också exceptionella kurvegenskaper tack vare Dual Compound-tekniken, som använder olika gummiblandningar för mitten och kanterna av däcket. Detta ger bättre grepp i snäva kurvor och ökad stabilitet i raka linjer.

Som ledande inom däckindustrin är Pirelli känt för sina högkvalitativa produkter och sitt engagemang för innovation och prestanda. Med scooterdäcket Diablo Rosso kan du vara säker på en säker och behaglig åktur, samtidigt som du njuter av en elegant och modern design.

Oavsett om du kör dagligen eller är en hängiven motorcyklist är Pirelli Diablo Rosso det perfekta valet för din skoter. Kompromissa inte med din säkerhet eller körglädje med sämre däck. Välj det bästa med skoterdäcket Pirelli Diablo Rosso (F/R) 56J Tl.

Mer information

Varumärke Pirelli
Tillverkarens SKU 9005283
Färg svart
Färg Svart
Storlek 100/90-10 - Franska storlekar som standard