Däck för motorcykel Metzeler Cruisetec (F) M/C 57H Tl [Storlek 100/90-19]

Däck för motorcykel Metzeler Cruisetec (F) M/C 57H Tl [Storlek 100/90-19]

2 732,57 kr

2 317,18 kr

-15%
Upptäck däcket Metzeler Cruisetec, det ultimata valet för att förbättra prestandan på din V-Twin-motorcykel och njuta av oöverträffade körkänslor.

Slut i lager

Beskrivning

Däck för motorcykel Metzeler Cruisetec (F) M/C 57H Tl

Förbättrad prestanda

Det perfekta V-Twin-däcket för att förbättra prestandan hos tidigare, nuvarande och framtida V-Twins.

Njut av körglädjen

Utmärkt väghållning och kurvtagning

CRUISETEC™ syftar till att förbättra väghållningen hos V-Twin tack vare kombinationen av Sport-touring-profiler och styva stommar. I ett segment som domineras av tunga maskiner fortsätter structure att kännetecknas av prestandainriktade tekniska lösningar.

Maximal respons, även på vått underlag

Den höga kiseldioxidhalten i det tvåkomponents bakdäcket ger rapide värme och utmärkt kemiskt grepp på våt asfalt, samtidigt som dess design ger förbättrat mekaniskt grepp.
De nya gummiblandningarna kombineras med innovativa structure element, medan kombinationen av den senaste generationens polymerer och mjukgörare optimerar komforten på markenempreinte.

Få bättre grepp i kurvor

De innovativa gummiblandningarna och deras fördelning på bakdäcket kombinerar prestanda och motstånd och ger mer precision i kurvor för tunga maskiner med ett stort vridmoment.

Perfektion och endurance

Bevarad hantering durant däckets hela livscykel

Kombinationen av en ren slitbanedesign, en profil med konstant krökning och en bi-compound-lösning på bakdäcket säkerställer jämnt slitage och en konstant markkontaktyta vid kurvtagning samtidigt som däckets profil bevaras - oavsett om du kör hårt ensam eller lugnt lastad på duo. CRUISETEC™ är utformat för att uppfylla de krav på lång livslängd som ett V-Twin-däck ställer, men dess konsekventa prestanda ger oöverträffad körglädje under hela dess livslängd

Smidig och intuitiv körning

Oslagbara köregenskaper

Elasticiteten hos gummit på bakdäckets axlar ökar förtroendet för däcket och den stabilitet som erbjuds över den maximala vinkeln. Det ger CRUISETEC™ ett neutralt beteende och möjliggör enkel körning, 100% njutning.
Den nya stommen har fler men tätare kordor för att ge större gummitjocklek och därmed förbättrade dämpningsegenskaper. Resultatet är en markkontaktyta som minimerar framdäckets flytande effekt i kurvor eller på underlag med dåligt grepp.

Förbättrat förtroende och säkerhet

Bäst i vått väder

Den kiseldioxidhaltiga gummiblandningen i kombination med en innovativ stomme och design ger dig förtroende för dina däck, även på våta vägar.

CRUISETEC™ passar perfekt till alla elektroniska förarassistanssystem

Dess gummiblandningar och structure är anpassade för att dämpa vibrationer, särskilt de som kommer från äldre ABS-system.

Mer information

Varumärke Metzeler
Tillverkarens SKU 9002778
Färg svart
Färg Svart
Storlek 100/90-19 - Franska storlekar som standard