Däck för motorcykel Dunlop D110G M/C 36P Tt [Storlek 70/90-16]

Däck för motorcykel Dunlop D110G M/C 36P Tt [Storlek 70/90-16]

705,18 kr

639,44 kr

-9%
Motorcykeldäcket Dunlop D110G är ett måste för motorcykelentusiaster som vill ha optimal prestanda. Upptäck det nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Däck för motorcykel Dunlop D110G M/C 36P Tt

Motorcykeldäcket Dunlop D110G M/C 36P Tt är det perfekta valet för entusiastiska motorcyklister som vill ha optimal prestanda. Med sin innovativa design och banbrytande teknik ger detta däck exceptionellt grepp på alla underlag, oavsett om det är vått eller torrt. Det tillverkas av det kända varumärket Dunlop och förkroppsligar den kvalitet och excellens som företaget har varit känt för i årtionden.

Detta däck är speciellt utformat för motorcyklar och garanterar en smidig körning och exakt hantering, vilket gör det till det perfekta valet för snäva kurvor och snabb acceleration. Den aggressiva profilen och de djupa spåren ger överlägset grepp i kurvorna, medan den robusta slitbanan ger exceptionell stabilitet och hållbarhet.

Oavsett om du är en erfaren racerförare eller en motorcyklist med passion för den öppna vägen, kommer motorcykeldäcket Dunlop D110G M/C 36P Tt att uppfylla alla dina förväntningar. Dess överlägsna prestanda gör det till förstahandsvalet för professionella förare, medan dess mångsidighet är perfekt för nybörjare.

Förutom sin exceptionella prestanda har detta Dunlop -däck också en robust konstruktion som garanterar lång livslängd och motståndskraft mot slitage. Den högkvalitativa gummiblandningen ger optimalt grepp på alla underlag, medan den solida konstruktionen gör däcket motståndskraftigt mot punktering.

Kort sagt, motorcykeldäcket Dunlop D110G M/C 36P Tt är ett måste för alla förare som vill ha prestanda, tillförlitlighet och hållbarhet på högsta nivå. Med sin innovativa design och banbrytande teknik gör det att du kan njuta av din körning fullt ut i fullständig säkerhet och förtroende. Låt inget stoppa dig, välj det bästa med Dunlop.

Mer information

Varumärke Dunlop
Tillverkarens SKU 9001202
Färg svart
Färg Svart
Storlek 70/90-16 - Franska storlekar som standard
Storleksguide