Däck för motorcykel Dunlop Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl [Storlek 190/55]

Däck för motorcykel Dunlop Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl [Storlek 190/55]

3 702,20 kr

3 136,95 kr

-15%
Öka din prestanda med motorcykeldäck Dunlop Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl. Valet för motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Däck för motorcykel Dunlop Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl

Motorcykeldäcket Dunlop Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl är det perfekta valet för alla motorcykelentusiaster som letar efter ultimata prestanda. Detta däck är designat av det välkända varumärket Dunlop, känt för sina högkvalitativa produkter och expertis inom motorcykeldäck. Med Sportmax Roadsport 2 har Dunlop än en gång visat sin expertis inom motorcykelsport.

Detta däck är speciellt utformat för att uppfylla behoven hos de mest krävande motorcyklisterna. Tack vare sin banbrytande teknik ger det exceptionellt grepp på våta och torra vägar, vilket ger en säker och trygg körning. Du kommer att kunna njuta av din motorcykel till fullo, oavsett väderförhållanden.

Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl är också utformad för att ge förbättrad hantering och stabilitet vid kurvtagning. Det har ett optimerat slitbanemönster som ger jämnt slitage och förlänger däckets livslängd. Så du kan köra många mil utan att behöva oroa dig för att byta däck.

Detta däck har också Tl-teknik (slanglös), som ger bättre viktfördelning och bättre grepp, vilket förbättrar din cykels övergripande prestanda. Dessutom är det byggt med en hastighetsklassning på 75W, vilket gör det perfekt för sportcyklar och touringcyklar i toppklass.

Kort sagt, motorcykeldäcket Dunlop Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl är det perfekta valet för alla motorcyklister som vill ha en säker och högpresterande körning. Med sin banbrytande teknik, exceptionella köregenskaper och stabilitet garanterar detta däck en oöverträffad körupplevelse. Lita på Dunlop för att utrusta din motorcykel och njut av en högkvalitativ resa varje gång du reser.

Mer information

Varumärke Dunlop
Tillverkarens SKU 9000833
Färg svart
Färg Svart
Storlek 190/55 - Franska storlekar som standard
Storleksguide