Däck för motorcykel Metzeler Racetec Rr K2 Zr 17 M/C (75W) Tl [Storlek 180/60]

Däck för motorcykel Metzeler Racetec Rr K2 Zr 17 M/C (75W) Tl [Storlek 180/60]

5 332,93 kr

4 564,32 kr

-14%
Känn tävlingen med motorcykeldäcket Metzeler Racetec Rr K2, utformat för maximal prestanda på öppna vägar. Varumärke Metzeler.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Däck för motorcykel Metzeler Racetec Rr K2 Zr 17 M/C (75W) Tl

Känn tävlingen, känn vägen

RACETEC™ RR är utvecklad för att vinna tävlingar på öppna vägar och ger maximal prestanda

Grepp i alla förhållanden

Racing på öppna vägar kännetecknas av varierande och många olika förhållanden. RACETEC™ RR-blandningen har utvecklats för att passa alla dessa förhållanden.
RACETEC™ RR-blandningen innehåller ett urval av polymerer och hartser med olika innehåll av kimrök för att maximera hysteresen, även på hala underlag.
RACETEC™ RR-fronten anpassar sig till asfaltens mikrogranularitet och ger mer grepp och mer slitstyrka för att hålla längre på svår asfalt. Blandningen av polymerer ger också stor flexibilitet vid lägre temperaturer.
Tack vare RACETEC™ RR:s mångsidighet på ett brett spektrum av asfalt och temperaturer bör valet av framdäcksblandning främst göras utifrån förarens preferenser mellan bättre stabilitet och precision vid kurvtagning (K2-version) eller bättre feedback och ökad greppkänsla (K1-version).

Precis som för bakdäcket baseras valet av gummi på friktionskoefficienten mot asfalten (hög friktion och låg friktion, beroende på bana eller roadracing) och asfaltens temperatur (med ett tröskelvärde runt 25/30°C).
RACETEC™ RR-mönstret med dubbla gummiblandningar bak har ett mycket ledande band som stöder axelblandningen underifrån och värmer upp den på långa raksträckor genom att omfördela värmen som genereras av axlarna, hålla dem vid optimal temperatur och säkerställa mycket bra grepp vid kurvtagning.

Precision och stabilitet i höga hastigheter

RACETEC™ RR har en structure komposit, som skiljer sig mellan det centrala bandet och sidorna av stommen för att svara korrekt på olika påfrestningar.
Stabilitet är avgörande i roadracing, särskilt vid full fart i en rak linje (på grund av aerodynamisk störning) och när cykeln passerar över manhål, områden där vägen har renoverats eller hoppar.
I båda fallen kan stabiliteten tillfälligt gå förlorad när cykeln lyfter något och faller tillbaka på asfalten, vilket komprimerar både däck och stötdämpare.
Den centrala slitbanan på structure är tillverkad av speciell rayonfiber. Denna har en hög linjär densitet och styvhet och kan behålla sin form även vid hög belastning och tunga laster. Fibern dämpar rebond och absorberar stötar genom att fördela dem över hela stommen. Den dämpar också rebond som uppstår när stommen återgår till sin ursprungliga form.
structure sidoväggen är utformad för att vara styv med en låg deformationskvot, för att stödja hela arkitekturen när den utsätts för belastning och för att garantera precision i banan i långa lutningar och i höga hastigheter, liksom vid högvinkelgrepp.

Lång livslängd och konsekventa prestanda

Roadracing kan pågå i över 240 km, vilket är mer än tre gånger så långt som ett genomsnittligt banlopp: livslängd, integritet och konsekvent prestanda är avgörande för att vinna.
Alla RACETEC™ RR-blandningar har hög nötningsbeständighet tack vare den homogena fördelningen av komponenter i polymermatrisen, som uppnås med vår egenutvecklade och patenterade kontinuerliga blandningsprocess.
Spårens placering på slitbanan minimerar slitaget och avbryter de krafter som pressar sönder gummiblandningen, så kallade nom Schallamach wear waves.
Den störande vinkeln på RACETEC™ RR-spåren är resultatet av analyser som utförts på öppna landsvägstävlingar.

Mer information

Varumärke Metzeler
Tillverkarens SKU 9000510
Färg svart
Färg Svart
Storlek 180/60 - Franska storlekar som standard