Skydd av rygg Furygan Fury D3O® Evo

Skydd av rygg Furygan Fury D3O® Evo

Börjar på: 488,48 kr

405,11 kr

-17%
Förbättra din säkerhet på motorcykeln med ryggskyddet Furygan Fury D3O® Evo, designat av referensmärket Furygan.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 488,48 kr

405,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skydd av rygg Furygan Fury D3O® Evo

Ryggskyddet Furygan Fury D3O® Evo är oumbärlig utrustning för säkerhetsmedvetna motorcykelentusiaster. Skyddet är designat av det välkända varumärket Furygan, som är specialister på motorcykelutrustning, och ger ett utmärkt ryggskydd för motorcyklister.

Skyddet är tillverkat av det banbrytande D3O®-materialet och ligger i framkant när det gäller säkerhetsteknik. Detta innovativa material är flexibelt och lätt, men hårdnar omedelbart vid en stöt och absorberar energi för att skydda ryggen mot stötar.

Ryggskyddet Furygan Fury D3O® Evo har utformats speciellt för att ge en perfekt och bekväm passform. Det har justerbara elastiska axelremmar som anpassar sig till alla kroppsformer och garanterar optimalt stöd. Dessutom har det andningsbara zoner för bättre luftcirkulation och en svalare känsla när du är ute och cyklar.

Oavsett om du är en erfaren cyklist eller en passionerad nybörjare är Furygan Fury D3O® Evo ryggskydd ett klokt val för att garantera din säkerhet på vägen. Det är CE-godkänt och uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna för att ge dig maximalt skydd.

Slutligen är detta ryggskydd också lätt att underhålla. Det kan tas bort från textilöverdraget och maskintvättas, vilket garanterar optimal renlighet och hygien.

Lita på varumärket Furygan och välj Furygan Fury D3O® Evo ryggskydd för att kombinera komfort, prestanda och säkerhet under dina motorcykelutflykter. Vänta inte längre utan skaffa detta oumbärliga skydd nu!

Mer information

Varumärke Furygan
Tillverkarens SKU 8201-332
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1