Bluetooth intercom för motorcykel Sena ACS-RAM SZ-R VAS

Bluetooth intercom för motorcykel Sena ACS-RAM SZ-R VAS

2 436,30 kr

2 075,14 kr

-15%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Bluetooth intercom för motorcykel Sena ACS-RAM SZ-R VAS

KOMMUNIKATION UTFORMAD FÖR VAS ARAI SZ-R


ACS-RAM är ett Bluetooth-kommunikationssystem från Sena som har utformats speciellt för den öppna hjälmen Arai SZ-R VAS. Det kompakta kommunikationssystemet erbjuder tvåvägs Bluetooth-intercom och smartphone-anslutning för att lyssna på musik, steppa GPS, ta emot telefonsamtal och mycket mer.



ANPASSAD PASSFORM FÖRARAI SZ-R VAS


ACS-RAM passar perfekt i det öppna headsetet Arai SR-Z VAS. Högtalarna och mikrofonen påACS-RAM passar enkelt in i hjälmen, så att du kan ta in och ut ljud under körning. Den kompakta designen påACS-RAM gör att enheten knappt syns från hjälmens utsida när den väl är installerad.



2-VÄGS BLUETOOTH INTERCOM


ACS-RAM har stöd för tvåvägs Bluetooth-kommunikation med en räckvidd på upp till 500 meter (0,3 miles). ACS -RAM har en 3-knappskontroll som gör det enkelt att styra hjälmens funktioner under körning. ACS -RAM är fulladdad på 2,5 timmar och har en samtalstid på upp till 12 timmar.



SENA MOTORBIKES APP


LänkaACS-RAM till Sena Motorcycles-appen för att styra många av enhetens funktioner med fingertopparna. Förare kan konfigurera enhetens inställningar och få tillgång till rapide Getting Started Guide bekvämt från sin smartphone.

Mer information

Varumärke Sena
Tillverkarens SKU 8007730
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen