Helhjälm för motorcykel Arai Profile-V Patch

Helhjälm för motorcykel Arai Profile-V Patch

Börjar på: 8 042,89 kr

5 024,66 kr

-38%
Återupptäck adrenalinet i motorcykelkörning med Arai Profile-V Patch helhjälm - riktmärket för säkerhet och prestanda.

Slut i lager

Beskrivning

Helhjälm för motorcykel Arai Profile-V Patch

Fullface-motorcykelhjälmen Arai Profile-V Patch är en högkvalitativ produkt som är utformad för motorcykelentusiaster. Med sin eleganta design och avancerade teknik är denna hjälm ett perfekt val för erfarna motorcyklister.

Hjälmen tillverkas av det kända varumärket Arai, känt för sina toppmoderna produkter och långa historia inom motorcykelindustrin. Med över 75 års expertis har Arai åtagit sig att tillhandahålla skyddsutrustning av högsta kvalitet för motorcyklister runt om i världen.

Hjälmen Arai Profile-V Patch är speciellt utformad för motorcykelentusiaster som vill ha både stil och säkerhet. Med sitt glasfiberförstärkta skal ger hjälmen maximal slagtålighet och skydd mot kraftiga stötar. Ytterskalet är också utrustat med ett avancerat ventilationssystem som säkerställer tillräcklig luftcirkulation för att hålla huvudet svalt och torrt under långa turer.

Förutom sin robusthet har hjälmen Arai Profile-V Patch en insida i Soft-Dry-tyg som ger föraren optimal komfort. Tyget är också lätt att ta av och tvätta, så att du alltid kan hålla hjälmen ren och fräsch.

Hjälmen har också ett VAS-visirsystem (Variable Axis System) som ger bättre sikt och bättre skydd mot sol och dåligt väder. Visiret är också behandlat med en anti-rep-beläggning för att säkerställa en tydlig vision hela tiden.

Hjälmen Arai Profile-V Patch är utformad för att uppfylla de strängaste säkerhetsstandarderna för motorcykelhjälmar. Den är ECE 22.05-godkänd, vilket innebär att den har testats och godkänts för att uppfylla europeiska säkerhetsstandarder. Du kan alltså vara säker på att hjälmen ger dig maximalt skydd vid en eventuell olycka.

Som en sporthjälm är hjälmen Arai Profile-V Patch också utrustad med ett dubbel-D hakremsfästsystem som ger extra säkerhet och en perfekt passform runt huvudet. Detta stängningssystem är enkelt att använda och rekommenderas av motorcykelproffs för sin effektivitet och tillförlitlighet.

Slutligen finns hjälmen Arai Profile-V Patch i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Med sin högkvalitativa finish och unika design med Arai -logotypen på sidan är den här hjälmen ett elegant val för alla stilmedvetna motorcyklister.

Kort sagt är den heltäckande motorcykelhjälmen Arai Profile-V Patch en förstklassig produkt som kombinerar stil, komfort och säkerhet. Oavsett om du är en långvarig motorcykelentusiast eller en nybörjare som letar efter en kvalitetshjälm, kommer den här produkten att uppfylla alla dina förväntningar. Så tveka inte längre och unna dig det bästa genom att välja hjälmen Arai Profile-V Patch för ditt nästa motorcykeläventyr.

Mer information

Varumärke Arai
Tillverkarens SKU 800469900
Färg vit
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Pro

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)