Jet motorcykelhjälm Bell Scout Air

Jet motorcykelhjälm Bell Scout Air

Börjar på: 2 040,76 kr

1 734,64 kr

-15%
Motorcykelhjälmen jet Bell Scout Air från Bell, för den ultimata motorcykelupplevelsen.

Slut i lager

Beskrivning

Jet motorcykelhjälm Bell Scout Air

Motorcykelhjälmen jet Bell Scout Air är ett måste för alla motorcykelentusiaster. Med sitt välkända varumärke Bell och sin eleganta design är den det perfekta valet för motorcyklister som letar efter en hjälm av högsta kvalitet.

Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material och den senaste tekniken och ger maximalt skydd samtidigt som den är lätt och bekväm att bära. Det glasfiberförstärkta skalet är utformat för att absorbera stötar vid en eventuell krasch, vilket ger optimal säkerhet för föraren.

Förutom sina säkerhetsmeriter är hjälmen Bell Scout Air också extremt praktisk. Dess flerkanaliga ventilationssystem säkerställer optimal luftcirkulation och håller huvudet svalt och torrt, även under de varmaste dagarna.

Denna hjälm är speciellt utformad för motorcykelentusiaster och erbjuder ett brett, klart champ från vision för bättre sikt på vägen. Med det integrerade solskyddet kan du enkelt justera ljusstyrkan efter dina behov, utan att behöva byta visir.

Bell Scout Air är också utrustad med ett dubbel-D-fästsystem som garanterar en perfekt och säker passform på huvudet. Dessutom är den utrustad med invändiga dynor av minnesskum, vilket ger oöverträffad komfort även på långa resor.

Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller en passionerad nybörjare kommer motorcykelhjälmen jet Bell Scout Air att vara din bästa allierade på vägen. Med sin moderna design och exceptionella prestanda är den den perfekta följeslagaren för alla dina motorcykeläventyr.

Vänta inte längre, köp motorcykelhjälmen jet Bell Scout Air nu och njut av en säker och bekväm körupplevelse. Gör dig redo för äventyr med Bell.

Mer information

Varumärke Bell
Tillverkarens SKU 800193500
Färg titan
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Jet

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)