Väst med krockkudde Furygan Fury Evo

Väst med krockkudde Furygan Fury Evo

Börjar på: 4 528,57 kr

4 075,72 kr

-10%
Skydda dig helt säkert med airbagvästen Furygan Fury Evo, framtagen för motorcykelentusiaster av Furygan.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 4 528,57 kr

4 075,72 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Väst med krockkudde Furygan Fury Evo

Krockkuddevästen Furygan Fury Evo är det perfekta valet för motorcykelentusiaster som vill ha skydd i toppklass. Västen är designad av Furygan, ett varumärke som är känt för sin höga säkerhetsnivå, och erbjuder optimalt skydd för de mest krävande motorcyklisterna.

Furygan Fury Evo är speciellt utformad för motorcykelsport och ger maximalt skydd utan att kompromissa med rörelsefriheten. Tack vare den innovativa tekniken blåser västen upp sig på bara 80 millisekunder vid en kollision, vilket ger omedelbart skydd för bålen, ryggen, nacken och revbenen.

Airbagvästen har utformats i samarbete med professionella förare och har testats och godkänts på de mest krävande banorna. Den ger ett effektivt skydd mot stötar, friktion och potentiella skador.

Furygan Fury Evo är inte bara extremt effektiv när det gäller säkerhet, den är också bekväm att bära. Den är tillverkad av högkvalitativa material, är lätt och andas, vilket ger optimal komfort även på långa motorcykelturer.

Förutom sin exceptionella prestanda ser denna airbagväst också bra ut. Med sin eleganta, moderna design kan du köra med stil och ändå vara skyddad.

Oavsett om du är en hängiven motorcyklist eller en professionell förare är Furygan Fury Evo airbagväst en viktig investering i din säkerhet på vägen. Med sin banbrytande teknik och oöverträffade komfort är den utan tvekan det bästa valet för kräsna motorcykelentusiaster.

Mer information

Varumärke Furygan
Tillverkarens SKU 7806-1
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1