Motorcykelbyxor Furygan Pheninx

Motorcykelbyxor Furygan Pheninx

Börjar på: 2 080,03 kr

1 872,03 kr

-10%
Tämj den öppna vägen med Furygan Pheninx-byxorna, designade av det berömda varumärket Furygan för motorcykelentusiaster.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 080,03 kr

1 872,03 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motorcykelbyxor Furygan Pheninx

Byxorna Furygan Pheninx är ett måste för alla motorcykelentusiaster som letar efter snygga, högpresterande kläder. Byxorna har designats av Furygan, ett varumärke som är känt för sin expertis inom motorcykelkläder, och har utvecklats speciellt för att uppfylla behoven hos de mest krävande motorcyklisterna.

Byxorna Furygan Pheninx är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimalt skydd samtidigt som de är bekväma att bära. Den åtsittande passformen och de förstärkta knäna och höfterna garanterar skydd mot stötar och nötning i händelse av en olycka. Dessutom har de foder av aramidfiber för maximal motståndskraft mot värme och slitage.

Designen på byxorna Furygan Pheninx är en annan styrka hos point. Med sin moderna, dynamiska stil gör de att du ser bra ut på cykeln, samtidigt som du har stor rörelsefrihet. Reflexdetaljer på benen ger optimal synlighet i mörker för säker körning.

Byxorna är också utformade för att vara funktionella när du är ute och kör motorcykel. De har praktiska fickor för förvaring av småsaker och ett avtagbart foder för att kunna anpassas till alla årstider. Dessutom garanterar det ventilerande meshfodret god luftcirkulation för optimal komfort, även i varmt väder.

Oavsett om du är en erfaren cyklist eller en passionerad nybörjare kommer byxorna Furygan Pheninx att vara din idealiska allierade för säker och stilfull körning. Så varsågod, välj dessa högkvalitativa motorcykelbyxor och gå med i gemenskapen av bikers Furygan.

Mer information

Varumärke Furygan
Tillverkarens SKU 6493-1
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1