Jacka Furygan Codex

Jacka Furygan Codex

Börjar på: 3 059,45 kr

2 519,18 kr

-18%
Jackan Furygan Codex, som är designad för motorcykelentusiaster, är den perfekta blandningen av stil och skydd.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 3 059,45 kr

2 519,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jacka Furygan Codex

Jackan Furygan Codex är ett måste för alla motorcykelentusiaster. Jackan tillverkas av det kända märket Furygan och är utformad för att erbjuda komfort, skydd och stil till de mest krävande motorcyklisterna.

Med sin eleganta, sportiga design är jackan Furygan Codex perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du kör på vägen eller på banan kommer den här jackan att följa med dig i stil och hjälpa dig att sticka ut från mängden autres.

Jackan Furygan Codex är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt skydd vid ett eventuellt fall. Läderförstärkningar på axlar och armbågar ger extra motstånd vid stötar, medan CE-godkända skydd ger maximalt skydd för din säkerhet.

Jackan Furygan Codex har också ett avtagbart värmande foder, perfekt för kalla dagar. Du kan enkelt ta bort det under varmare dagar för optimal ventilation. Dessutom har jackan ventilationsdragkedjor för extra luftcirkulation.

Jackan är också mycket bekväm Furygan Codex. Flera justeringsmöjligheter vid armar, midja och ärmslut gör att du kan hitta den perfekta passformen för dig. Dessutom ger stretchinsatser i armbågar och axlar optimal rörelsefrihet för en bekväm körning.

Jackan Furygan Codex finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer. Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare är den här jackan lämplig för alla nivåer. Den finns också i en rad olika färger för att passa alla smaker.

Kort sagt, jackan Furygan Codex är ett perfekt val för alla som gillar att cykla. Den är bekväm, elegant och säker och kommer att följa med dig på alla dina motorcykeläventyr. Så vänta inte längre, unna dig denna jacka av högsta kvalitet och kör med självförtroende med Furygan.

Mer information

Varumärke Furygan
Tillverkarens SKU 6489-1
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Läder
Antal per produkt 1