Jacka Furygan WB08 Vented+

Jacka Furygan WB08 Vented+

Börjar på: 2 569,74 kr

2 312,77 kr

-10%
Motorcykeljackan Furygan WB08 Vented+: ultimat komfort och optimal ventilation för överraskande prestanda på vägen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 569,74 kr

2 312,77 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jacka Furygan WB08 Vented+

Jackan Furygan WB08 Vented+ är ett högkvalitativt motorcykelplagg som kommer att följa dig på alla dina vägar och äventyr. Jackan är designad av det kända märket Furygan, som specialiserar sig på utrustning för motorcyklister, och kombinerar stil, komfort och säkerhet för den ultimata körupplevelsen.

Jackan är tillverkad av de finaste materialen premier och är både lätt och slitstark, vilket ger stor rörelsefrihet samtidigt som den är hållbar över tid. Jackans eleganta, moderna design gör den till en mångsidig produkt som passar alla typer av motorcyklar och alla typer av körning.

Jackan Furygan WB08 Vented+ är speciellt utformad för motorcyklister som vill kombinera prestanda och komfort. Med flera ventilationsöppningar säkerställer den optimal luftcirkulation för att hålla dig sval och torr, även under dina mest intensiva åkturer. Dessutom har jackan ett avtagbart värmande foder som skyddar dig mot väder och vind och kalla temperaturer.

När det gäller säkerhet gör Furygan WB08 Vented+ jacket inga kompromisser. Den har CE-godkända axel- och armbågsskydd som skyddar dig vid fall, samt en ficka för ryggskydd. Dessutom är de mest utsatta områdena förstärkta med nötningsbeständiga material för maximalt skydd.

Kort sagt, jackan Furygan WB08 Vented+ är ett måste för alla cyklister som letar efter kvalitativ, pålitlig och mångsidig utrustning. Oavsett om du är en sportig förare eller en helgkrigare kommer den här jackan att uppfylla alla dina förväntningar. Så vänta inte längre, låt dig förföras av expertisen hos varumärket Furygan och unna dig denna motorcykeljacka i toppklass för unika körmoment.

Mer information

Varumärke Furygan
Tillverkarens SKU 6482-143
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1