Patron för krockkudde Ixon Inflator

Patron för krockkudde Ixon Inflator

1 224,15 kr

1 167,96 kr

-5%
Skydda dig i full säkerhet med Ixon Inflator airbagpatron, speciellt utformad för motorcyklister som älskar sport.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Patron för krockkudde Ixon Inflator

Ixon Inflator airbagpatron är ett måste för tous motorcykelentusiaster. Denna airbagpatron tillverkas av det kända varumärket Ixon och är speciellt utformad för att ge maximalt skydd under dina motorcykelutflykter. Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare kommer den här patronen att ge dig oöverträffad sinnesfrid påesprit.

Ixon Inflator airbagpatron är utformad för att passa tous alla typer av motorcyklar och är ett viktigt säkerhetstillbehör. Dess airbagsystem aktiveras i händelse av en kollision och skyddar dig från eventuella skador. Dessutom gör den ergonomiska designen att den är enkel att använda och hantera, så att du kan koncentrera dig helt på din körning.

Oavsett om du kör på banan eller på vägen är Ixon Inflator airbagpatron perfekt för tous alla typer av motorcykelsporter. Tack vare sin banbrytande teknik blåses elle upp på mindre än 0,1 sekunder, vilket ger dig omedelbart skydd i händelse av en olycka. Dessutom är elle lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära med sig och förvara.

Förutom sin säkerhetsfunktion är Ixon Inflator airbagpatron också extremt praktisk. Det enkla påfyllningssystemet gör att du kan använda den om och om igen, vilket gör den till en värdefull långsiktig investering. Dessutom garanterar det slitstarka materialet att den håller hela livet och ger dig ett tillförlitligt skydd varje gång du cyklar.

Oavsett om du är en fartentusiast eller en ivrig motorcyklist är Ixon Inflator airbagpatron ett måste för din motorcykelutrustning. Med sin överlägsna kvalitet och snygga design kommer elle att följa med dig på alla dina motorcykeläventyr. Så vänta inte längre, skaffa dig Ixon Inflator airbagpatron nu och kör i full säkerhet.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 611315003-1001
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1