Handskar för alla väder Furygan Ara 5.0 D3O® Ghost™

Handskar för alla väder Furygan Ara 5.0 D3O® Ghost™

Börjar på: 488,48 kr

439,51 kr

-10%
Utrusta dig för alla årstider med Furygan Ara 5.0 D3O® Ghost™-handskar, den perfekta kombinationen av säkerhet och komfort för motorcykelförare.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 488,48 kr

439,51 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Handskar för alla väder Furygan Ara 5.0 D3O® Ghost™

Helårshandskarna Furygan Ara 5.0 D3O® Ghost™ är designade för motorcykelentusiaster som söker ultimat skydd och optimal komfort. Med sitt välkända varumärke Furygan är dessa handskar speciellt utformade för krävande, säkerhetsmedvetna motorcyklister.

Ara 5.0-handskarna är tillverkade av högkvalitativa material och utrustade med D3O® Ghost™-teknik, ett innovativt material som ger maximalt skydd mot stötar och slag samtidigt som det är lätt och flexibelt. Tack vare den här tekniken kan du njuta av din passion i full säkerhet, utan att kompromissa med din rörelsefrihet.

Dessa allvädershandskar är perfekta för att hantera alla väderförhållanden tack vare sin andningsbara, vattentäta textilkonstruktion. Oavsett om du cyklar i regn eller sol kommer dina händer att vara torra och bekväma under hela cykelturen.

Handskarnas ergonomiska design ger perfekt passform och optimal komfort, även under långa cykeltimmar. Läderförstärkningar i handflatan och på fingrarna ger extra grepp och skydd vid fall.

Oavsett om du kör runt i stan eller på slingrande landsvägar är Furygan Ara 5.0 D3O® Ghost™ helårshandskar det perfekta valet för kompromisslös säkerhet och komfort. Lägg till dem i din samling av motorcykelkläder och njut av din passion med tillförsikt. Beställ nu och upptäck själv varför Furygan är ett av de främsta varumärkena inom motorcykelvärlden.

Mer information

Varumärke Furygan
Tillverkarens SKU 4597-1
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1