Batteriladdare för motorcykel BCR

Batteriladdare för motorcykel BCR

859,69 kr

687,68 kr

-20%
Maximera kraften i din motorcykel med batteriladdaren BCR. Speciellt utformad för entusiaster, garanterad av ett välkänt motorcykelmärke.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Batteriladdare för motorcykel BCR

Upptäck vår nya batteriladdare för motorcykel BCR, speciellt utformad för att uppfylla behoven hos motorcykelentusiaster. Med ett världsberömt varumärke som BCR kan du vara säker på att vår produkt håller hög kvalitet och är tillförlitlig.

Eftersom vi förstår vikten av att ha ett fulladdat batteri för att kunna njuta fullt ut av din motorcykel, har vi utvecklat denna laddare med avancerade funktioner för att ge en effektiv laddning rapide. Vår laddare använder toppmodern teknik för att upptäcka batteriets laddningsnivå och automatiskt justera laddningsspänningen och strömmen i enlighet med detta, vilket garanterar en säker och optimal laddning.

Motorcykelbatteriladdaren BCR är compatible för alla motorcykelmärken och modeller, oavsett om du äger en Harley Davidson, en Yamaha eller en Ducati. Den passar lika bra för små stadscyklar som för större modeller för långa resor. Du behöver inte oroa dig för om din laddare är kompatibel med din cykel, vilket gör den till ett perfekt val för flera cykelägare.

Vi vet att tours motorcyklar kan vara oförutsägbara och att du inte alltid har tillgång till ett eluttag för att ladda ditt batteri. Därför levereras vår batteriladdare BCR med en 1,5 meter lång strömkabel, vilket ger dig flexibiliteten att ladda ditt batteri var du än befinner dig. Oavsett om du är på resande fot eller bara står utanför garaget kan du enkelt ansluta vår laddare till cigarettändaruttaget för en bekväm laddning rapide.

För cyklister som gillar att färdas i tuff och oförutsägbar terräng är vår laddare vatten- och dammtålig med en IP67-klassning. Du behöver inte oroa dig för att stänk eller damm ska skada din laddare under dina motorcykeläventyr. Du kan vara säker på att vår laddare förblir i perfekt skick, redo att ge dig en tillförlitlig laddning när du behöver den.

Vår batteriladdare för motorcykel BCR är dessutom utrustad med skydd mot kortslutning, överbelastning och omvänd polaritet för att garantera säker användning. Du kan vara säker på att din motorcykel och ditt batteri skyddas under laddningen.

Vi förstår att storlek och bärbarhet är viktiga faktorer för motorcyklister. Vår batteriladdare BCR är inte bara kompakt och lätt, den är också enkel att förvara och bära med sig i ryggsäcken eller cykelväskan. Du behöver inte oroa dig för att hitta plats att ladda den eller bära med dig extra vikt när du är på resande fot.

Sammantaget är vår batteriladdare för motorcykel BCR ett oumbärligt tillbehör för alla motorcykelentusiaster. Den gör att du alltid kan ha din motorcykel på vägen och ger en tillförlitlig laddning och rapide, var du än är. Med sitt kvalitetsmärke och sina avancerade funktioner är den det perfekta valet för alla motorcyklister som vill ha ett fulladdat batteri. Beställ din nu och gör ditt nästa motorcykeläventyr till en bekymmersfri upplevelse!

Mer information

Varumärke BCR
Tillverkarens SKU 409390095
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard