Laddningskabel med anslutning till cigarettändaren BCR

Laddningskabel med anslutning till cigarettändaren BCR
132,83 kr
Ge liv åt ditt motorcykeläventyr med BCR strömkabel, ett måste för alla motorcykelentusiaster. BCR Det är den ultimata strömförsörjningen för obegränsad prestanda.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Laddningskabel med anslutning till cigarettändaren BCR

Laddningskabeln BCR är ett oumbärligt tillbehör för alla motorcykelentusiaster. Oavsett om du är en hängiven cyklist eller en professionell förare, kommer denna högkvalitativa kabel att göra det möjligt för dig att ladda din elektroniska enhet enkelt, direkt från motorcykelns cigarettändaruttag.

BCR är känt för sina innovativa och pålitliga produkter, och den här laddningskabeln är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och ger en stabil anslutning och rapide för alla dina elektroniska enheter, t.ex. din telefon, GPS eller till och med din sportkamera.

Med sin eleganta, diskreta design passar kabeln perfekt in i din cykel. Dessutom innebär den generösa kabellängden att du har gott om rörelsefrihet när du laddar dina enheter. Så du kan njuta av dina motorcykeläventyr utan att behöva oroa dig för batteritiden på dina enheter.

Laddningskabeln BCR är också konstruerad för att klara de mest extrema förhållanden. Oavsett om du kör i regn, lera eller på skumpiga vägar står kabeln emot alla stötar och säkerställer en konstant och säker laddning av dina enheter.

Lätt att använda, anslut den bara till cigarettändaruttaget och anslut din elektroniska enhet för en effektiv laddning rapide. Kabeln är praktisk för långa motorcykelresor och håller dig uppkopplad under alla omständigheter.

Kort sagt, laddkabeln med anslutning till cigarettändaruttaget BCR är den perfekta följeslagaren för alla motorcyklister som vill hålla kontakten under alla omständigheter. Den är pålitlig, hållbar och praktisk och kommer att följa med dig på alla dina motorcykeläventyr. Låt inte ett batterifel stoppa dig, välj kabeln BCR och få ut det mesta av din passion för motorcykling.

Mer information

Varumärke BCR
Tillverkarens SKU 409390025
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard