Disklås för motorcykel med ljudlarm och motorcykelpinne Radikal SRA [Storlek 10 mm]

Disklås för motorcykel med ljudlarm och motorcykelpinne Radikal SRA [Storlek 10 mm]

1 466,55 kr

1 099,89 kr

-25%
Maximal säkerhet för din motorcykel med skivlåset Radikal SRA: den perfekta kombinationen av robusthet, ljudlarm och stift.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Disklås för motorcykel med ljudlarm och motorcykelpinne Radikal SRA

Disklåset Radikal SRA är ett oumbärligt tillbehör för alla säkerhetsmedvetna motorcyklister. Med sitt ljudlarm och låsstift ger det ett tillförlitligt skydd mot stöld och inbrottsförsök.

Detta skivlås tillverkas av det välkända varumärket Radikal och kombinerar robusthet och högteknologi för att ge bättre skydd för din motorcykel. Den förstärkta stålkonstruktionen och skivlåssystemet gör det praktiskt taget omöjligt för tjuvar att bryta sig in i eller ta bort låset utan nyckel.

Disklåsets ljudlarm avskräcker tjuvar på riktigt. Det går igång så fort någon försöker flytta din motorcykel, drar till sig uppmärksamhet och avskräcker alla stöldförsök. Dessutom ger låsstiftet ett extra lager av säkerhet genom att förhindra att bromsskivan roterar.

Skivlåset Radikal SRA är utformat speciellt för motorcyklar och är lätt att greppa och bekvämt att förvara. Den kompakta, lätta designen gör att du kan ta med dig det vart du än går, utan att det tar upp för mycket utrymme.

Som motorcyklist är det viktigt att skydda sin investering. Med Radikal SRA disc-lock kan du luta dig tillbaka påesprit och njuta av din motorcykelkörning i trygg förvissning om att ditt fordon är säkert.

Vänta inte längre utan skaffa ditt motorcykellås med ljudlarm och motorcykelstift nu Radikal SRA för maximal sinnesroesprit när du är ute och kör på din motorcykel. Glöm inte att säkerhet är avgörande för att du ska kunna njuta av din passion för motorcykelåkning fullt ut. Lita på Radikal för att skydda din motorcykel och kör i fullständig säkerhet.

Mer information

Varumärke Radikal
Tillverkarens SKU 407502875
Färg silver
Färg Silver
Storlek 10 mm - Franska storlekar som standard