Disklås i stål för motorcykel Radikal SRA [Storlek 14 mm]

Disklås i stål för motorcykel Radikal SRA [Storlek 14 mm]

536,84 kr

410,50 kr

-24%
Säkra din motorcykel med skivlåset i stål Radikal SRA, designat av ett välkänt märke för motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Disklås i stål för motorcykel Radikal SRA

Skivlåset i stål för motorcykel Radikal SRA är det viktigaste tillbehöret för att garantera säkerheten på din motorcykel. Detta skivlås har designats av det välkända varumärket Radikal och ger maximalt skydd mot stöld.

Skivlåset är tillverkat av högkvalitativt stål och är starkt och slitstarkt, vilket gör det extremt svårt att bryta upp. Den kompakta, lätta designen gör det enkelt att bära och använda, samtidigt som låsstyrkan är mycket hög.

Skivlåset är speciellt utformat för motorcyklar, med en form och storlek som passar de flesta modeller. Låssystemet med dubbla funktioner gör att du kan välja om du vill använda det med eller utan ljudlarm, beroende på dina behov. Vid stöldförsök utlöses ett ljudlarm på 120 dB som drar uppmärksamheten till din motorcykel och avskräcker tjuvarna.

Dessutom är skivlåset i stål för motorcykel Radikal SRA certifierat enligt SRA (Sécurité et Réparation Automobile) för att garantera dess tillförlitlighet och effektivitet. Det innebär att det har testats och godkänts av säkerhetsexperter och uppfyller de strängaste standarderna, vilket ger optimalt skydd för din motorcykel.

Oavsett om du är en hängiven motorcyklist eller ett proffs som använder sin cykel varje dag, är ditt fordons säkerhet av största vikt. Med skivlåset i stål för motorcykel Radikal SRA kan du ge dig iväg med fullständig sinnesfrid och veta att din motorcykel är väl skyddad.

Låt inte rädslan för stöld hindra dig från att njuta av din passion för motorcykelåkning. Lita på kvaliteten och tillförlitligheten hos Radikal genom att välja skivlåset i stål för motorcykel Radikal SRA. Skydda din investering med detta oumbärliga tillbehör för alla motorcyklister. Beställ det nu och kör med fullständig sinnesfrid!

Mer information

Varumärke Radikal
Tillverkarens SKU 407502870
Färg röd/svart
Färg Röd
Storlek 14 mm - Franska storlekar som standard