Disklås för motorcykel Radikal [Storlek 6 mm]

Disklås för motorcykel Radikal [Storlek 6 mm]

639,31 kr

480,16 kr

-25%
Säkra din motorcykel med skivlåset Radikal, ett måste för motorcykelentusiaster som vill skydda sitt fordon.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Disklås för motorcykel Radikal

Disklåset för motorcykel Radikal är det perfekta tillbehöret för alla säkerhetsmedvetna motorcyklister. Med sitt välkända varumärke Radikal är detta skivlås utformat för att uppfylla motorcyklisters specifika behov.

Skivlåset Radikal är tillverkat av högkvalitativa material och ger ett robust skydd mot alla risker för att din motorcykel blir stulen. Den eleganta, kompakta designen gör det enkelt att bära och använda, utan att kompromissa med dess effektivitet.

Skivlåset är speciellt utformat för motorcyklar och kan enkelt anpassas till alla storlekar på bromsskivor och monteras på bara några sekunder. Det använder ett effektivt låssystem för att säkerställa maximalt skydd och avskräcka tjuvar.

Skivlåset Radikal har också ett kraftfullt ljudlarm vid stöldförsök, vilket gör det till ett perfekt val för motorcyklar som parkeras i högriskområden. Din motorcykels säkerhet är vår prioritet och därför är detta skivlås utrustat med en bult av härdat stål för maximalt motstånd mot alla typer av angrepp.

Oavsett om du är en hängiven cyklist eller en racingentusiast är skivlåset Radikal det viktigaste tillbehöret för att skydda din cykel under alla omständigheter. Med sitt toppmoderna varumärke och oöverträffade kvalitet är detta skivlås en säker och pålitlig investering för alla motorcyklister.

Ta inga risker med säkerheten på din motorcykel, välj Radikal disc-lock för total sinnesfridesprit. Beställ nu och njut av det ultimata skyddet för ditt favoritsportfordon.

Mer information

Varumärke Radikal
Tillverkarens SKU 407502015
Färg röd
Färg Röd
Storlek 6 mm - Franska storlekar som standard