Disklås för motorcykel Radikal SRA [Storlek 10 mm]

Disklås för motorcykel Radikal SRA [Storlek 10 mm]

1 179,09 kr

884,29 kr

-25%
Säkra din motorcykel med Disk Lock Radikal SRA, det oumbärliga tillbehöret för alla motorcykelentusiaster som vill ha skydd.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Disklås för motorcykel Radikal SRA

Disklåset för motorcykel Radikal SRA är ett viktigt tillbehör för alla motorcykelägare som är måna om säkerheten på sitt fordon. Tillverkad av det välkända varumärket Radikal, kombinerar detta skivlås robusthet, tillförlitlighet och praktiska egenskaper för att ge maximalt skydd för din motorcykel.

Det universella fästsystemet är utformat speciellt för motorcyklar och gör det lämpligt för alla märken och modeller. Så du behöver inte oroa dig för kompatibilitet med din cykel, vilket gör det till ett perfekt val för alla motorcyklister.

Skivlåset för motorcykel Radikal SRA är tillverkat av högkvalitativa material och är utformat för att motstå de vanligaste stöldförsöken, t.ex. forcering eller borrning. Det har också ett anti-pick-system för att förhindra obehörig åtkomst till din motorcykel.

Förutom sin robusthet utmärker sig detta skivlås också genom sin praktiska funktion. Utrustat med en vändbar nyckel kan det användas med antingen vänster eller höger hand, vilket gör det enkelt att använda för alla användare. Den lilla storleken och låga vikten gör det dessutom enkelt att bära med sig och montera på cykeln.

Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller en nybörjare inom säkerhetsområdet är Radikal SRA disklås för motorcykel det perfekta verktyget för att skydda din cykel mot stöld. Tack vare godkännandet SRA (lås och säkerhetsanordningar för motorcyklar och skotrar som erkänns av försäkringsbolag) är det ett val som rekommenderas av försäkringsbolag för optimalt skydd i händelse av stöld.

Förutom att erbjuda tillförlitligt skydd ger detta skivlås också din motorcykel en touch av stil med sin eleganta, moderna design. Det finns i en rad olika färger för att matcha din stil och din motorcykel.

Kort sagt, Radikal SRA disklås för motorcykel är ett självklart val för motorcykelägare som lägger stor vikt vid säkerheten för sitt fordon. Med sin robusthet, praktiska funktion och SRA-godkännande erbjuder detta skivlås ett effektivt skydd samtidigt som det är enkelt att använda. Vänta inte längre med att skydda din motorcykel med disklåset för motorcykel Radikal SRA!

Mer information

Varumärke Radikal
Tillverkarens SKU 407501965
Färg silver
Färg Silver
Storlek 10 mm - Franska storlekar som standard