Disklås för motorcykel med ljudlarm och stift Radikal [Storlek 6 mm]

Disklås för motorcykel med ljudlarm och stift Radikal [Storlek 6 mm]

984,44 kr

738,24 kr

-25%
Säkra din motorcykel med skivlåset Radikal, med larm och ett borrsäkert, testat lås, perfekt för förare!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Disklås för motorcykel med ljudlarm och stift Radikal

Disklåset för motorcykel Radikal är ett oumbärligt tillbehör för alla motorcykelentusiaster. Med sitt ljudlarm och säkerhetsstift ger det extra skydd mot stöld av din motorcykel. Detta skivlås tillverkas av det kända varumärket Radikal och kombinerar kvalitet, tillförlitlighet och funktionalitet.

Skivlåset Radikal är utformat för att passa alla typer av motorcyklar och är enkelt att installera tack vare säkerhetsstiftet, som snabbt fästs på bromsskivan. När det väl är på plats är det praktiskt taget omöjligt för en tjuv att flytta eller stjäla din motorcykel. Även om ett försök skulle göras ljuder larmet på 110 dB för att varna förbipasserande och avskräcka tjuvar.

Med sin avancerade teknik erbjuder Radikal maximalt skydd för din motorcykel. Larmsystemet är utformat för att upptäcka misstänkta rörelser och försök att öppna den, vilket ger dig oöverträffad säkerhet. Den diskreta designen och den svarta färgen gör den också mycket diskret och drar knappast till sig tjuvarnas uppmärksamhet.

Som motorcyklist vet du på point hur viktigt det är att skydda sin cykel, inte bara för att förhindra stöld utan också för att bevara dess integritet. Med Radikal disc-lock kan du nu ge dig iväg med sinnesfrid påesprit och veta att din motorcykel är i säkra händer. Oavsett om du är i stan eller på en roadtrip behöver du bara aktivera ditt lås påesprit för att känna dig trygg.

Disklåset Radikal är också ett praktiskt och lättanvänt tillbehör. Tack vare säkerhetsstiftet går det snabbt att fästa och är lätt att använda, även i nödsituationer. Dessutom är det lätt och kompakt, vilket gör det till ett perfekt resesällskap för alla dina motorcykelutflykter.

Med Radikal kan du vara säker på att ditt motorcykellås håller hög kvalitet och är tillförlitligt. Det är tillverkat av robusta, hållbara material och är utformat för att hålla länge och ge dig ett långsiktigt skydd. Så varför ta risker med din motorcykels säkerhet när du kan lita på Radikal disklås?

Kort sagt, Radikal disklås för motorcykel är ett oumbärligt tillbehör för alla motorcyklister som är måna om säkerheten på sin dyrbara maskin. Med sitt akustiska larm och säkerhetsnål erbjuder det oöverträffat skydd och låter dig köra med fullständig sinnesfrid. Så vänta inte längre och lita på Radikal för att garantera säkerheten för din motorcykel.

Mer information

Varumärke Radikal
Tillverkarens SKU 407501655
Färg grön/röd
Färg Grön
Storlek 6 mm - Franska storlekar som standard