Motorcykelkedja i härdat stål med minibåglås Radikal SRA [Storlek 14 mm/1500 mm]

Motorcykelkedja i härdat stål med minibåglås Radikal SRA [Storlek 14 mm/1500 mm]

2 014,42 kr

1 510,75 kr

-25%
Säkra din motorcykel med motorcykelkedjan i härdat stål Radikal SRA. Det ultimata valet för säkerhetsmedvetna motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Motorcykelkedja i härdat stål med minibåglås Radikal SRA

Motorcykelkedja i härdat stål med minibåglås Radikal SRA är det perfekta tillbehöret för alla motorcykelentusiaster som vill ha säkerhet och tillförlitlighet. Kedjan är designad av det internationellt kända varumärket Radikal och är speciellt utformad för att skydda din motorcykel och avskräcka stöldförsök.

Kedjan är tillverkad av högkvalitativt härdat stål och är stark och hållbar och klarar av att klippas av eller plockas upp. Utöver sin robusthet är den också utrustad med ett minibåglås Radikal som ger dubbel säkerhet för din motorcykel. Med sin avancerade låsmekanism är detta hänglås certifierat SRA, vilket garanterar maximalt skydd mot stöld.

Denna Radikal motorcykelkedja är också mycket praktisk och lätt att använda. Tack vare dess längd på 120 cm kan du fästa din motorcykel vid vilket fast stöd som helst, oavsett om det är ett träd, en stolpe eller en ring. Den lätta och kompakta designen gör dessutom att du enkelt kan ta med dig den på dina motorcykelresor.

Denna motorcykelkedja i härdat stål är perfekt för spänningssökande motorcyklister och är det perfekta valet för att skydda ditt fordon samtidigt som du håller din stil radikalt cool. Den eleganta, moderna designen, med en präglad Radikal -logotyp, gör den också till en utmärkt accessoar som kompletterar din motorcykeloutfit.

För alla som tar sin passion för motorcykling på allvar är denna Radikal kedja en viktig investering i ditt fordons säkerhet. Med sin beprövade styrka och tillförlitlighet är den den perfekta lösningen för att skydda din motorcykel mot stöld. Så vänta inte längre, köp din motorcykelkedja i härdat stål med minilås nu på Radikal SRA och kör med fullständig sinnesro!

Mer information

Varumärke Radikal
Tillverkarens SKU 407501290
Färg svart
Färg Svart
Storlek 14 mm/1500 mm - Franska storlekar som standard