Nummerplåtshållare för motorcykel BCR Portatarga

Nummerplåtshållare för motorcykel BCR Portatarga

475,51 kr

282,69 kr

-41%
Optimera din skoter look med registreringsskylthållaren för motorcykel BCR Portatarga, designad för riktiga tvåhjulsentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Nummerplåtshållare för motorcykel BCR Portatarga

Nummerplåtshållaren för motorcykel BCR Portatarga är ett oumbärligt tillbehör för alla skoterentusiaster. Den har designats av BCR, en specialist på motorcykelutrustning, och erbjuder en praktisk och attraktiv lösning för att fästa din registreringsskylt på din tvåhjuling.

Denna skylthållare är speciellt utformad för skotrar, vilket garanterar en perfekt passform och enkel installation. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både stark och lätt, vilket ger perfekt stabilitet utan att lägga till extra vikt på ditt fordon.

Den eleganta, moderna designen på detta BCR Portatarga skyltfäste kommer att ge din skoter en touch av elegans. Den mattsvarta ytan ger den ett diskret och elegant utseende och smälter perfekt in i ditt fordons estetik.

Förutom att se bra ut är denna nummerplåtshållare också funktionell. Den har ett justerbart fästsystem för att passa olika storlekar på registreringsskyltar. Så du behöver inte oroa dig för kompatibilitet med din nuvarande skylt eller future.

Dessutom är BCR Portatarga nummerplåtshållare utformad för att tåla väder och vibrationer som orsakas av skoterkörning. Så du kan köra helt säkert och veta att din registreringsskylt är säker och synlig.

Kort sagt, nummerplåtshållaren för motorcykel BCR Portatarga är ett oumbärligt tillbehör för alla skoterägare. Den är praktisk, attraktiv och hållbar och är det perfekta valet för att komplettera din motorcykelutrustning BCR och förbättra din körupplevelse. Vänta inte längre med att lägga till den till din samling och njut av en åktur i säkerhet och stil.

Mer information

Varumärke BCR
Tillverkarens SKU 407240260
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard